Ercan Ödül: “Kars Vali/ Belediye Başkan Vekili Sayın Türker Öksüz’ü makamında ziyaret ettik..”

0
2426
Kars, Ardahan, Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Kars Vali/ Belediye Başkan Vekili Sayın Türker Öksüz’ü makamında ziyaret etti.
Ercan Ödül: “ Ziyaretimizde Kars Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası 16. Dönemi yönetim kurulu olarak kamu yararı göz önünde bulundurarak yürüttüğümüz tüm çalışma ve projeleri Sayın Valimize arz ettik.”
Kars Ardahan Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ödül , Genel Sekreter Özkan Soylu ve Yönetim Kurulu Üyesi Cumhur Saltan ile Taygun Gökdemir Kars Vali/ Belediye Başkan Vekili Sayın Türker Öksüz’ü makamında ziyaret etti.
Ercan Ödül: “Kars Vali/ Belediye Başkan Vekili Sayın Türker Öksüz’ü makamında ziyaret ettik..''
Ziyaret sonrası yazılı bir açıklama yapan Kars Ardahan Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ödül “ Ziyaretimizde Kars Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası 16. Dönemi yönetim kurulu olarak kamu yararı göz önünde bulundurarak yürüttüğümüz tüm çalışma ve projeleri Sayın Valimize arz ettik. Üyelerimizin ve bizlerin 30 Nisan Dünya Veteriner Hekimler Günümüzü kutlayan Sayın Valimize yoğun programlarında bizi kabul etmeleri, proje ve çalışmalarımıza destekleri , gösterdikleri ilgi ve misafirperverlikleri nedeniyle şahsım, yönetim kurulum ve kurumum adına teşekkür ederim.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz