5. HAYVANSAL ÜRETİM MESLEK KOMİTESİ’ne Seçilenler Belli Oldu

0
3979

ATO’da Tamamlanan Seçimlerde 5.Hayvansal Üretim Meslek Komitesi göreve HAZIR..

Ankara Ticaret Odası (ATO) katılım oranının en yüksek olduğu seçimin ilk aşamasını tamamladı.

Toplam 160 bin üyesi bulunan ATO’da meslek komiteleri ve meclis üyeliği seçimleri ATO Congresium’da gerçekleştirildi.

ATO seçimlerinde 5. HAYVANSAL ÜRETİM MESLEK KOMİTESİ’ne tekrar seçilen M.Ülkü KARAKUŞ ve KOMİTE grubu ”ATO seçimlerinde 5.Hayvansal Üretim Meslek Komitesi olarak tekrar göreve devam ediyoruz..Hayırlısı olsun” duyurusuyla paylaşımda bulundular..

''ATO seçimlerinde 5.Hayvansal Üretim Meslek Komitesi olarak tekrar göreve devam ediyoruz..Hayırlısı olsun''
”ATO seçimlerinde 5.Hayvansal Üretim Meslek Komitesi olarak tekrar göreve devam ediyoruz..Hayırlısı olsun”

5. HAYVANSAL ÜRETİM MESLEK KOMİTESİ’ne bakıldığında tekrar seçilen isimler olan Çağlayan ÇAY, Ayhan TAŞOĞLU, Murat Ülkü KARAKUŞ, Ümit AYDOĞAN, Yusuf BIÇAK objektiflerde yeni döneme hazır olduklarını ifade ettiler.

Bu arada ATO seçimlerinin büyük bir yarış içinde geçmesi ile beraber TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile ATO Başkanı Gürsel Baran komitelerindeki seçimi rahat kazandıkları ifade edilirken;  5. HAYVANSAL ÜRETİM MESLEK KOMİTESİ üyeleri olan Çağlayan ÇAY, Ayhan TAŞOĞLU, Murat Ülkü KARAKUŞ, Ümit AYDOĞAN, Yusuf BIÇAK ATO Başkanı Gürsel Baran’ı ziyaret ederek, tüm destekleri ile yanında olduklarını göstermiş oldular..

Edirorial Haber Derleme. ŞENOL CİĞERLİ
Editorial Haber Derleme. ŞENOL CİĞERLİ

ATO Tarihinin En Yüksek Katılımlı Seçimi Oldu

Ankara Ticaret Odası (ATO) katılım oranının en yüksek olduğu seçimin ilk aşamasını tamamladı.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile ATO Başkanı Gürsel Baran komitelerindeki seçimi rahat kazandı. ATO Yönetim Kurulu Üyeliği yapan Süleyman Ekinci ile Nuh Acar, komitelerinden çıkamayarak, Meclis’e girme hakkını kaybetti.

Üye sayısı yönünden Türkiye’nin en büyük ikinci odası olan Ankara Ticaret Odası’nda(ATO) seçimlerin ilk aşaması tamamlandı. Oy kullanmak üzere yetki belgesi alan 38 bin 568 üyeden 24 bin 455’inin oy kullandığı seçim aynı zamanda ATO tarihinin en yüksek katılımlı seçimi oldu.

Editorial düzenleme: YILMAZ KURŞUN- GAZETECİ YAZAR..
Editorial düzenleme: YILMAZ KURŞUN- GAZETECİ YAZAR..TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile ATO Başkanı Gürsel Baran komitelerindeki seçimi rahat kazandı. ATO Yönetim Kurulu Üyeliği yapan Süleyman Ekinci ile Nuh Acar, komitelerinden çıkamayarak, Meclis’e girme hakkını kaybetti.

Toplam 160 bin üyesi bulunan ATO’da meslek komiteleri ve meclis üyeliği seçimleri ATO Congresium’da gerçekleştirildi. Yetki belgesi alan 38 bin 565 kişiden 24 bin 455’inin oy kullandığı seçim sonucunda, 68 meslek komitesinde 1628 aday 117 liste ile seçim için yarıştı. Toplam 420 kişinin görev yaptığı seçimde 192’si Meclis Üyesi olmak üzere 452 komite üyesi belirlendi.

“ATO ve Cumhuriyetin 100. Yılı”

Katılımın yüksek olmasının önemine işaret eden ATO Başkanı Gürsel Baran,  “Üyelerimiz, Ankara Ticaret Odası’nın sektör temsili noktasında öneminin farkındalığı içerisinde Odasına sahip çıkarak, bugüne kadar yapılan en geniş katılımlı seçimi gerçekleştirdi ve 68 Meslek Komitesi’ndeki temsilcilerini seçti. Bu seçim, gelecek yıl Cumhuriyetimizle birlikte 100’üncü kuruluş yıldönümünü kutlayacak olan Ankara Ticaret Odamızı yönetecek reel sektör temsilcilerinin belirlenmesi açısından ayrı önem taşıyordu. Bu seçimlerin kaybedeni olmadı. Kazanan ise üyelerimiz ve Ankara oldu. Ülkemiz ve iş dünyamız için hayırlı, uğurlu olsun”  diye konuştu.

Editorial düzenleme: YILMAZ KURŞUN- GAZETECİ YAZAR..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz