7.Ulusal ve 3.Uluslararası Sürü Sağlığı ve Yönetimi Kongresi 20-23 Ekim 2022 ANTALYA’da..

0
163
7.Ulusal ve 3.Uluslararası Sürü Sağlığı ve Yönetimi Kongresi normal zamanında 20-23 Ekim 2022 tarihlerinde Susesi Luxury Resort Otel-Antalya’da yapılacaktır.
Intro Image
Değerli Meslektaşlarım;

Çiftlik Hayvanları Hekimliği Derneği olarak iki yılda bir düzenlediğimiz Sürü Sağlığı ve Yönetimi Kongrelerinde amacımız bilgi ve tecrübe paylaşımını sağlamak, doğru ve güncel bilgileri meslektaşlarımıza ulaştırmaktır. 2020 yılında düzenlemeyi planladığımız kongre Covid-19 pandemisi nedeni ile yüz yüze yapılamamış ve ancak 17-20 Mayıs 2021 tarihlerinde online olarak gerçekleştirilmiştir.

6.Ulusal ve 2.Uluslararası Sürü Sağlığı ve Yönetimi Kongresi hayvan sağlığı alanında ilk kez düzenlenen geniş katılımlı online kongre olmuştur. Ülkemizde ve dünyada aşılanan kişilerin sayısı artıkça bu tür organizasyonlar 2021 yılının ikinci yarısından itibaren yüz yüze yapılmaya başlanmıştır. Bu gerekçelerle 7.Ulusal ve 3.Uluslararası Sürü Sağlığı ve Yönetimi Kongresi normal zamanında 20-23 Ekim 2022 tarihlerinde Susesi Luxury Resort Otel-Antalya’da yapılacaktır.

7.Ulusal ve 3.Uluslararası Sürü Sağlığı ve Yönetimi Kongresi 20-23 Ekim 2022 ANTALYA'da..

Bugüne kadar Çiftlik Hayvanları Hekimliği Derneği olarak düzenlediğimiz bütün Sürü Sağlığı ve Yönetimi Kongrelerinde sektörün en büyük ve en geniş katılımlı kongrelerini siz katılımcılar ve destek olan sponsorlarla birlikte başarmış olmanın gururunu yaşamaktayız. Bu kongremize de sizleri davet eder, yüz yüze bir arada olabilmenin ayrıcalığını ve mutluluğunu yaşamayı dileriz.

Saygı ve sevgilerimle

Prof. Dr. Hasan BATMAZ
Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz