ARİON İLAÇ, 10. Kimya Ar-Ge Proje Pazarı”  İLAÇ KATEGORİSİNDE 2’ncilik ”ÖDÜLÜ”ne layık görüldü…

0
370

ARİON İLAÇ, 10. Kimya Ar-Ge Proje Pazarı” 

İLAÇ KATEGORİSİNDE 2’ncilik ”ÖDÜLÜ”ne layık görüldü…ARİON İLAÇ, 10. Kimya Ar-Ge Proje Pazarı”   İLAÇ KATEGORİSİNDE 2'ncilik ''ÖDÜLÜ''ne layık görüldü...

T.C. Ticaret Bakanlığı onayında, Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) koordinasyonunda ve İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İKMİB) organizasyonu ile düzenlenen “10. Kimya Ar-Ge Proje Pazarı” İLAÇ KATEGORİSİNDE sektörün önde gelen firmalarından olan ARİON İlaç  2’incilik ödülüne layık görüldüğü açıklandı.

“Kırmızı Tavuk Bitine Karşı Fungal Akarisit Metarhizium Anisopliae’nin Etkinliğinin Araştırılması konu başlıklı ve Arif Yiğit Altav ve Suna Aslı ZENGİN başvurusunda ARİON İLAÇ adına başvurusu BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ve KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ’ne başvurulan çalışma ,İLAÇ KATEGORİSİNDE  2. olarak 30.000 TL.ödüle layık görüldü..ARİON İLAÇ, 10. Kimya Ar-Ge Proje Pazarı”   İLAÇ KATEGORİSİNDE 2'ncilik ''ÖDÜLÜ''ne layık görüldü...

Zekner Holding  bünyesinde bulunan BAVET İLAÇ A.Ş.  IPM İLAÇ A.Ş. ve sektörün önde gelen üretici firmalarından ARION İLAÇ A.Ş.‘ın da yer grup ülke ve dünya sektörüne yönelik 201 ilaç ruhsatı ile hayvan ve çevre sağlığı alanlarında da yaygın bir ürün çeşidine sahip..

Ayrıca GMP onaylı üretim tesisine sahip  Arion İlaç,  Ar-Ge Merkezi unvanı alan ilk ve tek hayvan sağlığı ilaçları üreticisi firma olarak anılıyor..

Animal Dergisi ve Veteriner Market Dergisi olarak ARİON İlaç kimliğinde  araştırmalara önem veren Arif Yiğit Altav ve Suna Aslı ZENGİN’i bu çalışmalarından dolayı ayrıca tebrik ederiz.

kaynak:/www.arionilac.com.tr kurumsal sitesi-editoryal düzenleme/ şenol ciğerli

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz