ZOOTEKNİSTLERCE “Atatürk ve Türk Tarımı”konuşuldu..!

0
3087
Editorial düzenleme: YILMAZ KURŞUN- GAZETECİ YAZAR,

10 Kasım Haftasına Özel Olarak Düzenlenen, ZOOTEKNİSTLERCE bir ANITKABİR ziyareti..

ZOOTEKNİSTLERCE "Atatürk ve Türk Tarımı"konuşuldu..!Ülkemizdeki ziraat fakülteleri zootekni bölümü öğrencileri, akademisyenleri,mezun zooteknist ziraat mühendisleri 10 Kasım haftasına özel olarak bir ANITKABİR ziyareti gerçekleştirdiler.

ZOOTEKNİ FEDERASYONU Yönetimi KATKISI OLANLARA PLAKETLER VERDİ..

Organizasyona ev sahipliği yapan ZOOTEKNİ FEDERASYONU yönetimi başta olmak üzere Federasyon Başkanı İsmail MERT, Zootekni Federasyonu  Gençlik Kolları Başkanı  Abdullah BERK ve Ege Zootekni Derneği Başkanı Rıza Dönmez‘e teşekkür edilirken; ev sahipliği yapan AnzooScience topluluğundan Ahmet UÇAR ve Topluluk Başkanı Kübra  Nur KURGA’ya da teşekkürler iletildi..
''Etkinliğin düzenleyicisi olarak ülkede dünden bugüne duruma ve mevcut hayvancılık çalışmalarına ivme kazandırmak ve Cumhuriyetin yetiştirdiği Ziraat Mühendisi zooteknistler olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmekten gurur duyacağımızı'ifade ediyoruz..''
”Etkinliğin düzenleyicisi olarak ülkede dünden bugüne duruma ve mevcut hayvancılık çalışmalarına ivme kazandırmak ve Cumhuriyetin yetiştirdiği Ziraat Mühendisi zooteknistler olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmekten gurur duyacağımızı’ifade ediyoruz..”

Anıtkabir törenleri sonrası Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi tarihi salonunda Ankara Üniversitesi eski rektörü Prof. Dr. Cemal Aytuğ “Atatürk ve Türk Tarımı” konulu çok güzel doyurucu bir konuşma yaptı.

Ülkemizdeki ziraat fakülteleri zootekni bölümü öğrencileri, akademisyenleri,mezun zooteknist ziraat mühendisleri 10 Kasım haftasına özel olarak bir ANITKABİR ziyareti gerçekleştirdiler.
Ülkemizdeki ziraat fakülteleri zootekni bölümü öğrencileri, akademisyenleri,mezun zooteknist ziraat mühendisleri 10 Kasım haftasına özel olarak bir ANITKABİR ziyareti gerçekleştirdiler.
Etkinliğe Türkiye Yem Sanayicileri Birliği Başkanı Ülkü Karakuş, Armasad Başkanı Kürşat Zeynel Utlu, E. Albay Murat Dinçer seminere katılarak destek verdiler.
Etkinliğe Türkiye Yem Sanayicileri Birliği Başkanı Ülkü Karakuş, Armasad Başkanı Kürşat Zeynel Utlu, E. Albay Murat Dinçer seminere katılarak destek verdiler.

”Tören eşliğinde çelenk bırakılan ve Gazi Mustafa Kemal’in bize açtığı yolda, gösterdiği hedefte yılmadan ilerleyeceğimiz sözünü bir kez daha verdik” açıklamalarında bulunan zooteknistler; ayrıca Ankara Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde ”ATATÜRK VE TARIM ” konulu bir konferansta yer aldılar..

Başta Prof. Dr. Cemal Nadi AYTUĞ‘un katıldığı konferansa çok sayıda meslektaş ve öğrencinin de katılımda bulunduğu ifade edildi.

Zootekni mesleğinin tarihi geçmişini dile getirildi…

Anıtkabir törenleri sonrası Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi tarihi salonunda Ankara Üniversitesi eski rektörü Prof. Dr. Cemal AYTUĞ’un “Atatürk ve Türk Tarımı” konulu  konuşması ilgiyle dinlendi..
ZOOTEKNİSTLERCE "Atatürk ve Türk Tarımı"konuşuldu..!

Açılış konuşmasında Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı adına Zootekni Bölüm Başkanı Prof Dr. Gürsel Dellal ev sahibi olarak yaşadıkları mutluluğu ve zootekni mesleğinin tarihi geçmişini dile getirdi.ZOOTEKNİSTLERCE "Atatürk ve Türk Tarımı"konuşuldu..!

Federasyon Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Berk AKKAŞ ise, ülkemiz hayvancılığı için yeni güçlü donanımlı meslektaş kadrolarında Cumhuriyete yakışır evlatlar olarak vazifelerine uygun çalışmalar yapmaya devam edeceklerini konuşmasında dile getirdi.ZOOTEKNİSTLERCE "Atatürk ve Türk Tarımı"konuşuldu..!

ZOOTEKNİSTLERCE "Atatürk ve Türk Tarımı"konuşuldu..!Başkanlara hizmet teşekkür plaketleri takdim edildi. .

Organizasyona ev sahipliği yapan ZOOTEKNİ FEDERASYONU yönetimi başta olmak üzere Federasyon Başkanı İsmail MERT, Zootekni Federasyonu  Gençlik Kolları Başkanı  Abdullah BERK ve Ege Zootekni Derneği Başkanı Rıza Dönmez‘e teşekkür edilirken, şu açıklamalarda da bulunuldu: ”Etkinliğin düzenleyicisi olarak ülkede dünden bugüne duruma ve mevcut hayvancılık çalışmalarına ivme kazandırmak ve Cumhuriyetin yetiştirdiği Ziraat Mühendisi zooteknistler olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmekten gurur duyacağımızı’ifade ediyoruz..” ZOOTEKNİSTLERCE "Atatürk ve Türk Tarımı"konuşuldu..!

Türkiye Yem Sanayicileri Birliği Başkanı Ülkü Karakuş da “Atatürk ve Türk Tarımı” konulu seminerde YER aldı..

Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi tarihi salonunda Ankara Üniversitesi eski rektörü Prof. Dr. Cemal AYTUĞ’un “Atatürk ve Türk Tarımı” konulu  konuşması ilgiyle dinlendi..

ZOOTEKNİSTLERCE "Atatürk ve Türk Tarımı"konuşuldu..!

ZOOTEKNİSTLERCE "Atatürk ve Türk Tarımı"konuşuldu..!Daha sonra organizasyon oluşturucuları tarafından  ,konferans sonrasında  önceki başkanlara hizmet teşekkür plaketleri de takdim edildi.
Etkinliğe Türkiye Yem Sanayicileri Birliği Başkanı Ülkü Karakuş, Armasad Başkanı Kürşat Zeynel Utlu, E. Albay Murat Dinçer ve arkadaşları ile Anıtkabir törenlerine iştirak eden katılımcılar olarak yer alanlardan olduğu ifade edildi.
Organizasyona ev sahipliği yapan ZOOTEKNİ FEDERASYONU yönetimi başta olmak üzere Federasyon Başkanı İsmail MERT, Zootekni Federasyonu  Gençlik Kolları Başkanı  Abdullah BERK ve Ege Zootekni Derneği Başkanı Rıza Dönmez'e teşekkür edildi..
Organizasyona ev sahipliği yapan ZOOTEKNİ FEDERASYONU yönetimi başta olmak üzere Federasyon Başkanı İsmail MERT, Zootekni Federasyonu  Gençlik Kolları Başkanı  Abdullah BERK ve Ege Zootekni Derneği Başkanı Rıza Dönmez’e teşekkür edildi..

Editorial düzenleme: YILMAZ KURŞUN- GAZETECİ YAZAR,

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz