Axtra ® PHY GOLD Altın Standart Oluşturur.

0
3604
Nutriline Yem ve Besin Katkıları Ltd. 2007 yılında, yem katkıları ve veteriner ilaçları sektöründe uzun yıllar çalışmış deneyimli bir ekip tarafından kurulmuştur.Konusunda deneyimli, sağlık ve beslenme alanında uzmanlaşmış, ileri teknolojiyi kullanan, yenilikçi, dünya genelinde tanınan ve güvenilir firmalarla iş birliği yaparak müşterilerinin karlılığına katkıda bulunmayı amaçlamaktadır.
Axtra ® PHY GOLD
Altın Standart Oluşturur.
Axtra ® PHY GOLD, hayvanlardaki nutribitotik olumsuz duruma doğrudan çözüm bulmak için IFF-DANISCO firması tarafından geliştirilmiştir..

İlk fungal fitazlar çıktığından bugüne kadar bu alanda önemli gelişmeler oldu. İlk çıkan
fungal fitazlardan sonra E. coli fitazları önemli ölçüde bunların yerini aldı. Bir sonraki
aşamada E. coli fitazlarının yanı sıra buttiauxella, citrobakter gibi başka bakterilerden elde
edilen fitazlar pazarda yerini aldı. Yeni nesil fitazlar ise genetik mühendisliği ile sadece bir
bakteriden değil, çok sayıda bakterinin işe yarar bölümlerinin bir araya getirilmesi ile çok
daha etkili ürünler haline getirildi.

IFF-DANISCO bu alanda hep öncü firmalardan biri olmuştur. Maliyet düşürücü ürünler, sağlıklı beslenme ve hayvanların yaşam gücünü arttıran stratejilerinin yanı sıra çevreye saygılı ürünler geliştirmektedir.

Uluslararası Beyaz Et Kongresi'ne sponsor olarak katılan ve Türkiye'de temsilcisi oldukları  DANISCO ( IFF ) firmasının yeni ve değerli bir ürünü olan ActraPHY Gold ile ilgili bir de sempozyum gerçekleştiren Nutriline firmasına standında BESDBİR ve Sektör Sivil toplum örgütü kuruluş temsilcileri Murat PERÇİN'e katkılarından dolayı plaket takdim etti..
Uluslararası Beyaz Et Kongresi’ne sponsor olarak katılan ve Türkiye’de temsilcisi oldukları  DANISCO ( IFF ) firmasının yeni ve değerli bir ürünü olan ActraPHY Gold ile ilgili bir de sempozyum gerçekleştiren Nutriline firmasına standında BESDBİR ve Sektör Sivil toplum örgütü kuruluş temsilcileri Murat PERÇİN’e katkılarından dolayı plaket takdim etti..

6. Beyaz Et Kongresinde Axtra PHYGOLD ürünü tanıtıldı..

Uydu bağlantısıyla Bart Hillen ve Dawn Reinhoudt da birer sunum ile katılımda bulundukları Danisco (IFF) uydu sempozyumunda;  Bart Hillen ”Fitaz stratejinizi Axtra ® PHY ile optimize edin” konusuyla ve  Dawn Reinhoudt’ da ‘‘Sindirim ve emilim için en uygun bağırsak koşullarını sağlamada enzimler ve probiyotiklerin kullanılması” konusyla oldukça dikkat çekici bilgiler verdiler..
Uydu bağlantısıyla Bart Hillen ve Dawn Reinhoudt da birer sunum ile katılımda bulundukları Danisco (IFF) uydu sempozyumunda;  Bart Hillen ”Fitaz stratejinizi Axtra ® PHY ile optimize edin” konusuyla ve  Dawn Reinhoudt’ da ‘‘Sindirim ve emilim için en uygun bağırsak koşullarını sağlamada enzimler ve probiyotiklerin kullanılması” konusyla oldukça dikkat çekici bilgiler verdiler..
2017 yılında 4. Beyaz Et Kongresi’nde Nutriline firmasının Danisco’nun Türkiye resmi distribütörü olduğunu duyurduğu toplantıda yeni nesil Axtra ® PHY isimli ürün tanıtmış idi.

Aradan geçen 5 yıl içerisinde DANISCO,  Axtra ® PHY GOLD adlı yeni bir ürün geliştirdi ve  bu  ürününü bu seferde 6. Beyaz Et Kongresi’nde sektör bireylerine  tanıtımını gerçekleştirmiş oldu.

Axtra ® PHY GOLD  Altın Standart Oluşturur.Axtra ® PHY GOLD  Altın Standart Oluşturur.Danisco (IFF) uydu sempozyumunda açılış konuşmasını yapan Nutriline Firması Kurucu Başkanı Hüsamettin PERÇİN ve IFF Ülke Müdürü Halide AYDINLIK’a sonrasında uydu bağlantısıyla Bart Hillen ve Dawn Reinhoudt da sunumlarıyla eşlik ettiler..
Fitat, bitkilerde fosforun ana kaynağıdır, ancak tek mideli hayvanlar tarafından
sindirilemez ve güçlü anti-besinsel etkilere sahiptir. Üst sindirim sisteminde, düşük pH’da,
protein ve amino asitlere bağlanarak sindirilemeyen kompleks yapılar oluşturur. pH
seviyelerinin daha yüksek olduğu alt sindirim sisteminde de kalsiyum ve iz minerallere
bağlanarak yararlanımlarını düşürür.
Sonuç olarak; fitat, sindirilebilirliği azaltır, büyümede kullanılan enerjiyi düşürür ve Ca-P
dengesini etkileyerek kemik mineralizasyonunu azaltır. Bunların hepsi hayvandaki nutribiyotik durumu olumsuz etkiler.
Axtra ® PHY GOLD  etkinliği ile fitazın altın standardını oluşturur.
Axtra ® PHY GOLD, bu sorunlara doğrudan çözüm bulmak için geliştirilmiştir. Elde edilen
kanıtlanmış etkinliği ile fitazın altın standardını oluşturur.Günümüzün Fitaz uygulamaları 5 yıl öncesine göre bile çok farklı. Sabit doz önerileri artık geride kaldı. Bunun yerine her seferinde saha performansınızı ve ekonomik etkilerini en üst düzeye taşıyacak size özel optimum doz önerisi sağlayabiliyoruz.
Axtra ® PHY GOLD, önerilen 250-4.000 FTU/kg yem aralığında fitat ve kalsiyum
seviyesine dayanan matriks değerleri ile desteklenir. Böylece, çalışma koşullarınıza göre
uyarlanmış en yüksek güvenilirlik ve esneklikten yararlanırsınız.
Çevre kirliliğinin azaltılması ve sektöre büyük ekonomik
katkı sağlar..
Fitazlar kanatlı yemi sektöründe kullanılan ve getirisi en yüksek yem katkılarından
birisidir. Rasyonun yapısına bağlı olarak % 5-6 oranında ucuzluk sağlamaktadır. Axtra ® PHY GOLD ile DCP-MCP gibi inorganik fosfor kaynaklarına minimum düzeyde veya hiç ihtiyaç duymayacaksınız. Bu süretle çevre kirliliğinin azaltılmasının yanında sektöre büyük ekonomik katkı sağlayacaktır.
Axtra ® PHY GOLD  Altın Standart Oluşturur.
Ayrıca, Axtra ® PHY GOLD’a ek olarak diğer tamamlayıcı enzimlerimizi kullandığınızda doz seviyelerini optimize etmek için aynı veriye dayalı yaklaşımı sergiliyoruz.
Axtra ® PHY GOLD’un Mayıs ayında ruhsatının tamamlanmasını bekliyoruz. Türkiye pazarına da yılın ikinci yarısında getirebilmeyi umuyoruz. ABD de ve bazı EU
dışındaki ülkelerde 2 yıla yakın bir zamandır kullanılmaktadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz