BEYPİLİÇ DEPREM BÖLGESİNE YARDIM YAĞDIRIYOR..

0
8826

Beypiliç Reklam ve Bilişim Müdürü Özgen Koca:”Ülkemizi derinden sarsan bu felaket bizleri son derece üzmüştür. Depremin meydana geldiği ilk andan itibaren Beypiliç olarak hemen afet bölgesinde vatandaşlarımız için çalışmalara başladık.”

Türkiye’nin önde gelen firmalarından biri olan ve bir dünya markası haline gelen Beypiliç depremin ilk gününden bu yana deprem bölgesinde adeta seferberlik ilan etti. Firma tüm imkanları ile afetzedelere maddi ve manevi desteğini aralıksız sürdürüyor.

Beypiliç yardımlarına aralıksız devam edecek..

Depremin meydana geldiği tüm illerde Erkek Mont, Bayan Mont, Çocuk Mont, Polar, Yelek, tekli Hijyenik Mendil, Tekerlekli sandalye, bisküvi, kraker, bebek bezi, kadın pedi, yer Battaniyesi, Su 1.5 lt, su 5lt, Su 0,5 lt dağıtan Beypiliç bu yardımları aralıksız devam ettirme kararı aldı.BEYPİLİÇ DEPREM BÖLGESİNE YARDIM YAĞDIRIYOR..

Yine Beypiliç tarafından TAB Gıda ve Burger King işbirliği ile her gün deprem bölgelerinde tam 750 bin sandviç depremzedelere ikram ediliyor.

“AFETZEDELERİMİZİ YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ”

BEYPİLİÇ DEPREM BÖLGESİNE YARDIM YAĞDIRIYOR..Konuyla ilgili konuşan Beypiliç Reklam ve Bilişim Müdürü Özgen Koca, “Ülkemizi derinden sarsan bu felaket bizleri son derece üzmüştür. Depremin meydana geldiği ilk andan itibaren Beypiliç olarak hemen afet bölgesinde vatandaşlarımız için çalışmalara başladık. Giyimden tutunda gıdaya kadar üzerimize düşen ne varsa yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Asla oradaki afetzedelerimizi yalnız bırakmayacağız ” dedi.

( kaynak:ozgurbolu.com )

Editoriyal düzenleme. Yılmaz Kurşun

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz