Deprem Bölgesine Süt Yardımı..

0
6711

TSUMB’den Deprem Bölgesine Süt Yardımı..

Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği, Yönetim Kurulu kararıyla milli seferberlik ruhuyla, depremzedelere bir nebze olsun yardımcı olmak amacıyla Türkiye genelinde 292 üye süt birliğinin katılımı ile süt yardım kampanyası başlatıldığını duyurdu. 

Süt üreticilerinden depremzedelere anlamlı destek! 292 birliğin katılımı ile süt yardım kampanyası başlattı!

Deprem Bölgesine Süt Yardımı..

 

Türkiye tek yürek olurken, süt üreticileri de depremzedeler için anlamlı bir destek kampanyası başlattı. Türkiye genelinde 292 üye süt birliğinin katılımı ile başlatılan ‘Süt Yardımı’ kampanyası çerçevesinde, süt üreticileri bağışlayacakları süt paralarını imza karşılığı bölge Valilikleri kanalıyla açılan banka hesap numaralarına yatıracaklar.

Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Deprem bölgesine ulaştırılmak üzere “Süt Yardımı” kampanyası başlattı. Üyelerin bağışlamak istedikleri kadar litre sütün karşılığı olan meblağın alacakları süt paralarından, imza karşılığında kesintisinin yapılarak, bölge Valilikleri kanalıyla açılan banka hesap numaralarına yatırılacak.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: “Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen deprem sonrası çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybetmesi ve yaralanması Milletçe hepimizi yasa boğmuştur hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’ tan rahmet ve yaralı vatandaşlarımıza acilen şifalar diliyoruz. 

Milli seferberlik ruhuyla, depremzedelerimize bir nebze olsun yardımcı olmak amacıyla; üzerimize düşen en büyük görevimiz depremden etkilenen vatandaşlarımıza gücümüz yettiğince yardım eli uzatmaktır.

Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu olarak,

Milli seferberlik ruhuyla, depremzedelerimize bir nebze olsun yardımcı olmak amacıyla; üzerimize düşen en büyük görevimiz depremden etkilenen vatandaşlarımıza gücümüz yettiğince yardım eli uzatmaktır.’

Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu olarak,
Deprem bölgelerinde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yardım kampanyası başlatma kararı almış bulunmaktayız. Süt Üretici Birlikleri olarak yapacağımız yardımlarda gücümüzü aldığımız ürünümüz olan süt yardımlarının yapılması konusunda değerli desteklerinizi bekliyor, Türkiye genelinde üye süt birliklerimizin de destekleriyle bu sürece az çok demeden katkı sağlayacağınızı temenni ediyoruz.

Merkez Birliği olarak depremzedelerimiz için başlattığımız “SÜT YARDIMI” kampanyamızı birlik üyelerinize mümkün olan hızla duyurusunun yapılarak;

Üyelerinizin bağışlamak istedikleri kadar litre sütün karşılığı olan meblağın alacakları süt paralarından, imza karşılığında kesintisinin yapılarak, bölge Valilikleri kanalıyla açılan banka hesap numaralarına birliklerimizce yatırılması konusunda gerekli hassasiyeti göstermenizi bekliyoruz.”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz