Farmavet’ten de Depremzedelere Yardım..

0
7139
”Depremzedelerimize ulaştırılmak üzere, Salihli İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü aracılığı ve Salihli Kaymakamlık himayesinde Vitamin ve Mineral içeren Bağışıklık arttırıcı Gıda Takviyelerimizi, kolluk kuvvetlerimizin aracı ile Hatay ve Adıyaman’a gönderilmek üzere teslim ettik..”
Türk hayvancılığına YAKLAŞIK 40 YILDIR hizmet veren Farmavet International, deprem yardımı yapan sektör firmalarının öncülerinden oldu.
10 ili etkisi altına alan ve yaklaşık 13,5 milyon vatandaşı ilgilendirdiği açıklanan bu büyük depremler zincirinde deprem bölgesine koşan kurtarma ekipleri ve kolluk kuvvetlerinin  gıda desteğine ihtiyacı olan deprezedelere gıda-vitamin destek amaçlı yaptıkları yardım açıklamalarında Farmavet İlaç San. Ve Tic. A.Ş. ve kardeş kuruluşu olan Distilex Takviye Edici Gıdalar ve Uçucu Yağlar Şirketi Kurucusu olan Dr. Ercan Petekkaya şu duyuruda  bulundu
Farmavet'ten de Depremzedelere Yardım..Hem ayni, hem de maddi desteklerimizi deprem bölgesine devam edecek..
”6 Şubat 2023’de ülkemizin 10 ilinde şiddetli yıkıma sebep olan 2 büyük deprem sonrası acımız çok büyük. İlk günden itibaren Farmavet International olarak hem ayni, hem de maddi desteklerimizi deprem bölgesine ulaştırmaya gayret ettik.

Bu felaketin 6.gününden itibaren de, soğuk ve kötü beslenme şartları altında yaşamını sürdürmeye çalışan depremzedelerimize ulaştırılmak üzere, Salihli İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü aracılığı ve Salihli Kaymakamlık himayesinde Vitamin ve Mineral içeren Bağışıklık arttırıcı Gıda Takviyelerimizi, kolluk kuvvetlerimizin aracı ile Hatay ve Adıyaman’a gönderilmek üzere teslim ettik.

Yaralarımızı beraber sarmaya sözümüz var..

Bu felakette hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı, yaralı ve tüm depremzedelere acil şifalar dileriz.
Bölgemize desteklerimiz devam edecektir. Gün, birliktelik günüdür, bu fiziki, tıbbi, manevi ve maddi iyileşme ve toparlanma süreci daha çok uzun sürecektir. Belki de yıllara yayılacak bir sorumluluklar sürecine girmekteyiz. Doğal afetlerin olması kaçınılamaz bir gerçektir, fakat beşeri hatalar ve ihmaller, kötü bilançonun daha da büyümesine sebep olmaktadır. Önce yaralarımızı beraber sarmaya sözümüz var. Sonra, bir daha benzer acıların yaşanmaması için bize düşen ne var ise yapmaya andımız olsun.

Tüm ülkemize Geçmiş Olsun. ”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz