”Türk Kanatlı Sektörü”nün İhracat Şampiyonu Olan Gedik Piliç, Gelenekselleştirdiği Bayi Toplantısında 2023 Yılı Hedeflerini Belirledi..
Gedik Piliç Yönetim Kurulu Başkanı Osman Gedik:”Gedik Piliç olarak her geçen yıl büyüyerek, birlikte yeni başarılara imza atıyoruz. Bundan sonra da büyümemizi sürdürerek hem ülkemize ekonomisine katma değer oluşturmaya hem de yöre halkına istihdam ve yeni iş olanakları sağlamaya devam edeceğiz. Ülkemizdeki ekonomik gelişmeleri ve sektör dinamiklerini yakından takip ederek, yeni yatırımlarımızla sektörde güçlü bir oyuncu olarak kalmaya devam edeceğiz.”

Gedik Piliç Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Müdürü Nihat Özbey:”Biz Gedik Piliç olarak ana omurgasını sizlerin oluşturduğu yaklaşık 1000 kişilik satış ekibi, 1200 araçlık dağıtım filosu ile ürünlerimizi global araştırma şirketlerinin verilerine göre Türkiye’de 100 bin noktaya taşıyoruz. Ancak 2023’te hedefimiz 150 bin ve 2025 yılına kadar ise 200 bin noktaya ulaşmayı hedefliyoruz.”

Gedik Piliç Yönetim Kurulu Üyesi Yağız Gedik : “Gedik Piliç olarak tanıtım çalışmalarımızda Survivor ve Masterchef aktivitelerimizle, özellikle gençleri hedefliyoruz. Çünkü gençler, bu ülkenin yarınları. Yine dünyada ve ülkemizdeki yenilenebilir yeşil enerjinin önemini hem ekonomik hem de sağlık açısından çok önemiyoruz.”

Gedik Tavukçuluk ve Tarım Ürünleri Ticaret Sanayi A.Ş., Türkiye’nin dört bir yanından gelen bayileriyle bir araya geldi…
Türkiye kanatlı sektöründeki ihracat başarısıyla 2022 yılının Ege şampiyonu olan Gedik Piliç, 2023 yılı 4.üncü aile ve bayi buluşmasını Kıbrıs’ta gerçekleştirdi.
2022 yılının Ege şampiyonu olan Gedik Piliç Kanatlı sektöründeki ihracat başarısıyla takdir edilirken 2023 yılı bayi toplantısını da Kıbrıs’ta gerçekleştirdi. 2023 yılı hedeflerinin belirlendiği buluşmada, Türkiye’nin her bölgesinden katılımda bulunan bayilerinden 5 ile 25’inci yıllarını dolduran bayilere plaket takdiminde bulunuldu.
Bayiler plaketle onurlandırıldı.
Sektörünün lider ve öncü markası olarak yatırımları be başarılarıyla dikkat çeken Gedik Tavukçuluk ve Tarım Ürünleri Ticaret Sanayi A.Ş., Türkiye’nin dört bir yanından gelen bayileriyle 2023 yılı çalışmalarıyla ılgli olarak bir araya geldi.
Geçtiğimiz 2022 yılında gerçekleştirdiği 137 milyon dolarlık ihracat ile Ege Bölgesi’nde ülke ekonomisine kazandırdıklarıyla kanatlı sektörünün şampiyonu olan ”Gedik Piliç’in Bayi Buluşması” bu yıl Kıbrıs’ta geniş bir katılımla gerçekleştirildi.
Türkiye’nin her bölgesinden bayileriyle bir araya gelen sektör firması Gedik Piliç 2023 hedeflerini katılımcı bayileriyle paylaştı. Toplantı ile ilgili hedeflenen ana amaca yönelik konuşan Gedik Piliç Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nihat Özbey, Gedik Piliç’in bugünlere gelmesinde bayi katkısının çok büyük olduğuna vurgu yaptı.
Başarılara yolculuk yapan kocaman bir aile: Gedik Piliç..

“Üst üste ihracatta 2 şampiyonluğu yakaladık.”
Konuşmasına bakıldığında Gedik Piliç’in geride kalan 2 yıla 2 önemli büyük başarı sığdırmayı başardığına dikkat çektiği görülen Nihat Özbey ayrıca, “Üst üste ihracatta 2 şampiyonluğu yakaladık. Bir önceki yıl Ege Bölgesinin birincisi, Türkiye’nin ikincisi iken, 2022 yılı sonu itibariyle ihracatta sektör şampiyonu olduk ve ödüllerimiz aldık. Ayrıca bir önceki yıla göre tam 45 basamak yükselerek Türkiye’nin ilk 500 Sanayi devi sıralamasında 168. Sıraya yükseldik.


Nihat Özbey:“ Türkiye’de 100 bin noktaya taşıyoruz”
Gedik Piliç olarak Türkiye’nin 7 bölgesinde pazarlamanın en önemli 4 saç ayağı olan ürün geliştirme, fiyat konumlandırması, reklam tanıtım promosyon ve dağıtım süreçlerinin titizlikle takip edildiği bir organizasyon kurduklarının altını çizen Özbey, devamında şöyle konuştu: “Sistemin içinde 52 siz değerli iş ortağımız olan bayilerimiz, 26 kurumsal büyük müşteriler ve 55 tane de ulusal yerel market zincirler var.

Yağız Gedik:“Gedik Piliç özellikle gençleri hedefliyoruz, çünkü gençler, bu ülkenin yarınları”
Bayi toplantısında bir konuşma gerçekleştiren Gedik Piliç Yönetim Kurulu Üyesi Yağız Gedik ise, marka olarak gençlere büyük önem verdiklerinin altını çizerek “Gedik Piliç olarak tanıtım çalışmalarımızda Survivor ve Masterchef aktivitelerimizle, özellikle gençleri hedefliyoruz. Çünkü gençler, bu ülkenin yarınları. Yine dünyada ve ülkemizdeki yenilenebilir yeşil enerjinin önemini hem ekonomik hem de sağlık açısından çok önemiyoruz. Bu nedenle 3 fabrikamızın da çatılarını güneş panelleri ile donattık. Sosyal sorumluluk çerçevesinde bölgemizdeki çeşitli etkinliklere sponsorluklar yapmaya devam ediyoruz. Öte yandan çevreye duyarlığımız devam ediyor bu nedenle geçtiğimiz aylarda on binlerce kızılçam tohumunu dronlama yöntemi ile ormanlarımıza bıraktık. Katılımınız için tüm paydaşlarımıza çok teşekkürler ederim. İyi ki varsınız” diye konuştu.
Osman Gedik:“Türkiye ekonomisi ve istihdamına katkı yapıyoruz”
Bir diğer konuşma gerçekleştiren isim olan Gedik Piliç Yönetim Kurulu Başkanı Osman Gedik ise yaptığı yatırımlarla büyümeye devam ettiklerini ve Gedik Piliç’in Türkiye ekonomisi ve istihdamına büyük katkı sağladığını ifade ederek şunları söyledi: “55 yıl önce başladığımız heyecandan bir parça dahi kaybetmeden, köklerimizi daha derin salarak büyümenin verdiği gururu hep birlikte yaşıyoruz.

Gedik Piliç olarak her geçen yıl büyüyerek, birlikte yeni başarılara imza atıyoruz. Bundan sonra da büyümemizi sürdürerek hem ülkemize ekonomisine katma değer oluşturmaya hem de yöre halkına istihdam ve yeni iş olanakları sağlamaya devam edeceğiz. Ülkemizdeki ekonomik gelişmeleri ve sektör dinamiklerini yakından takip ederek, yeni yatırımlarımızla sektörde güçlü bir oyuncu olarak kalmaya devam edeceğiz. Bugün sizlerde birlikte burada olmaktan çok mutluyum. Birlikte çok daha güzel işler yapacağımızdan asla şüphem yok. İyi ki geldiniz iyi ki buradasınız”
Dünya ve Türkiye kanatlı sektöründe yaşanan yeni gelişmelerin ele alındığı bayi buluşmasında, Gedik Piliç’in 2023 yılı hedefleri iş ortaklarıyla paylaşıldı. Gedik Piliç bünyesinde 5, 10, 15, 20 ve 25 yılını geride bırakan bayilerin kıdem plaketiyle onurlandırıldığı buluşma, toplu aile fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.