Genç Veteriner Hekimler Derneği Kuruldu

0
212

14 Şubat 2022 tarihi itibariyle Genç Veteriner Hekimler Derneği resmi olarak kuruldu. Emeği geçen herkese teşekkür eder, Genç Veteriner Hekimler Derneğinin mesleğimize hayırlı olmasını temenni ederiz.

Genç Veteriner Hekimler Derneği Kuruldu

Genç Veteriner Hekimler Derneği Yönetim Kadrosu
Başkan: Semi Boyacı
Başkan  Yardımcısı: Talha Musa Ömeroğlu
Başkan Yardımcısı: Ayça Kaçar
Sekreter: Ayşenur Üzmez
Sayman: Nur Sima Pınar
Üye: Azize Kahraman
Üye:Ayşenur Ünal
Üye: Musa Kamil Çelebi
Üye: Yaren Asya

Genç Veteriner Hekimler Derneği Kuruldu

Genç Veteriner Hekimleri Derneği Kuruluş Bildirisi;

Kıymetli meslektaşlarımız,

14 Şubat 2022 tarihi itibariyle Genç Veteriner Hekimler Derneğini/Gençvetizi kurmuş bulunmaktayız. Bugüne kadar bize destek olan tüm öğrenci arkadaşlarımıza, kıymetli meslek büyüklerimize ve katkısı olan herkese çok teşekkür ediyoruz.

Ülkemizin ve milletimizin geleceği bugünün gençliğinin yapacağı çalışmalarla şekillenecektir. Dünyaya yön veren gelişmelerin itici gücü tarih boyunca daima gençler olmuştur. Gençliğimizin heyecanını ve umudunu tazeleyerek yeniden tarih sahnesinde ve dünya sıralamalarında yerimizi almamızın zamanı geldi. Tüm gençliğimizi Gençvetiz’in aksiyoner ruhuna davet ediyoruz. Bizim bir hayalimiz var, tüm gayretimiz de bu sebeptendir. Sizleri de bu hayale ortak olmaya davet ediyoruz.

Kıymetli arkadaşlar; dünya hızla değişiyor ve değişime ayak uyduramayan milletler kültürel, sosyal, ekonomik ve  bilimsel özgürlüklerini kaybediyorlar. Bir milleti ayakta tutan ve yeniden dirilten hiç şüphesiz eğitimli bir toplumdur.

Tüm gayretimiz; tarihimizden ve medeniyetimizden aldığımız ilhamla ülkemizin ve mesleğimizin yarınlarını çağımızın ötesine taşımaktır. Gençliğimizin asıl ihtiyacı olana yönelerek üstün vasıflı bir gençlik yetiştirme gayretindeyiz.

Kıymetli genç arkadaşlarım, Gençvetiz olarak sizin sorunlarınızı en iyi şekilde anlıyoruz. Sorunlarınızın farkındayız. Sorunların çözüm yollarına birlikte gidebileceğimize inanıyoruz. Sosyal, kültürel, sportif etkinliklerle, yüz yüze ve online eğitimlerle, mesleki gençlik projeleriyle, gönüllülük faaliyetleriyle, staj imkanlarıyla eksiklikleri kapatmaya ve sorunları çözmeye talibiz.

Her şey bir hayalle başlar. Hayaller sahip çıkıldıkça ve yürekten inanıldıkça başarıya ulaşır. Gençliğimizin yapacağı çalışmalarla yarınların daha aydınlık ve daha umut dolu olacağına inanıyoruz. Yarınların Mehmet Akif Ersoyları, Süreyya Tahsin Aygünleri, Sabire Aydemirleri bugünün gençleridir. Öyleyse ümit var ve taze bir heyecanla diyoruz ki;

GENÇLİK BİZİZ, GELECEK DE BİZİZ..

Genç Veteriner Hekimler Derneği
Yönetim Kurulu
Genç Veteriner Hekimler Derneği
Yönetim Kurulu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz