Hastavuk başta olmak üzere Türkiye’nin milli lezzetleri Dubai’deydi..!

0
253

Türkiye’nin milli lezzetleri Dubai’de..!

Türk kanatlı sektörünün öncü kuruluşlarından Hastavuk, Birleşik Arap Emirlikleri Dubai World Trade Center’da gerçekleşen Gulfood Fuarı’nın gözdesi oldu.

Her yıl Şubat ayında gerçekleşen Gulfood Fuarı bu yıl 13-17 Şubat 2022 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri Dubai World Trade Center’da gerçekleştirildi.

Stratejik konumu nedeniyle dünyanın her bir tarafından sektör liderlerini buluşturan Gulfood bu yıl çok sayıda katılımcıyı ve ziyaretçiyi ağırlarken, markalaşmanın ve küresel bilinirliğin de önünü açıyor.Hastavuk başta olmak üzere Türkiye'nin milli lezzetleri Dubai'deydi..!

Geçtiğimiz yıl 4.000 üzerinde katılımcı firma ile 98.000 ziyaretçiyi ağırlayan Gulfood, bu yıl 120 ülke, 5.000 katılımcı firma ve 100.000 üstünde ziyaretçi hedefine ulaştı.

Türk kanatlı sektörünün öncü kuruluşlarından Hastavuk’ta bu yıl katıldığı bu Birleşik Arap Emirlikleri Dubai World Trade Center’da gerçekleştirilen  Gulfood Fuarı’nın yine gözdesi oldu.

Şahin Aydemir :“Gulfood Dubai Fuarı’nın sektörümüz ve ülkemiz için  büyük fayda sağlayacağı inancındayız..”

Hastavuk başta olmak üzere Türkiye'nin milli lezzetleri Dubai'deydi..!

Fuar katılımıyla ilgili olarak konuşan HasTavuk Beyaz Et Genel Müdürü Şahin Aydemir; “Gulfood Dubai Fuarı; gıda sektöründe yiyecek-içecek üreticilerini, toptancılarını, perakendeci, distribütör ve karar alıcılarını buluşturan, ticari bağlantılara zemin hazırlayan bir platformdur. Bu fuarı önemli kılan bir başka konuda Cumhurbaşkanımızın 9 yıl sonra buraya ziyaretidir”açıklamasında bulundu…

Aydemir ayrıca ; “Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri arasında 13 alanda yapılan yeni anlaşmanın önemine de dikkat çekerek, ” Türk firmalarının ticaret hacmini arttıracak, hem siyasi hem ekonomik güç sağlayacak adımların atılmış olması sevindiricidir.  Biz de üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız. BAE ile Türkiye arasındaki ilişkilerin gelişmesi için atılan adımların markamız, sektörümüz ve ülkemiz için  büyük fayda sağlayacağı inancındayız” ifadelerini kullandı.

Hastavuk başta olmak üzere Türkiye'nin milli lezzetleri Dubai'deydi..!

Bu yıl ki Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai World Trade Center’ında gerçekleştirilen  Gulfood Fuarı ile alakalı konuşan HasTavuk Satış Pazarlama Müdürü Orkun Şenyurt ise “2022 yılının en büyük fuarları arasında gösterilen Dubai Gulfood’a  bu yıl Türkiye’den 182 markanın katıldığı bilgisini aldık. Bu markalar ürünleriyle, kalitesiyle, ticari avantajlarıyla ülkemizi en iyi şekilde temsil etmektedirler. HasTavuk firması olarak sağlıklı hayvansal gıda olan tavuk etinin ürün-üretim-kalite ve teknolojik farklılıklarını en iyi şekilde paylaşarak markamızı ve ülkemizi temsil ediyoruz. Fuarın açıldığı andan itibaren firmamıza ve ürünlerimize gösterilen yoğun ilgiden mutluyuz.”dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz