“İneklerde Uygulamalı Reprodüktif Ultrasonografi Kursu”

0
1694

Kurs ile ilgili açıklamalarda bulunan Kars, Ardahan, Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ödül Gerçekleştirilen “İneklerde Uygulamalı Reprodüktif Ultrasonografi Kursu”nu hem teorik hem de pratik akademik bilgileri ile zenginleştiren Değerli Hoca Prof. Dr. Cihan Kaçar’a ve işbirlikleri  nedeniyle Hasvet Medikal’e teşekkür etti..

“İneklerde Uygulamalı Reprodüktif Ultrasonografi Kursu”

Prof. Dr. Cihan Kaçar  eşliğinde canlı materyalde uygulama..

Kars, Ardahan, Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası koordinatörlüğünde Hasvet Medikal’in katkılarıyla “İneklerde Uygulamalı Reprodüktif Ultrasonografi Kursu” gerçekleştirildi..

“İneklerde Uygulamalı Reprodüktif Ultrasonografi Kursu”nun teorik bölümünden sonra Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Çiftliğinde Prof. Dr. Cihan Kaçar hoca eşliğinde canlı materyalde uygulama gerçekleştirildi.

“İneklerde Uygulamalı Reprodüktif Ultrasonografi Kursu”

“İneklerde Uygulamalı Reprodüktif Ultrasonografi Kursu”

Katılımcılara sertifika takdimi…

Kars, Ardahan, Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası koordinatörlüğündeki kurs sonrası katılımcılara ayrıca sertifikaları takdim edildi..

Kurs ile ilgili açıklamalarda bulunan Kars, Ardahan, Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ödül Gerçekleştirilen “İneklerde Uygulamalı Reprodüktif Ultrasonografi Kursu”nu hem teorik hem de pratik akademik bilgileri ile zenginleştiren Değerli Hoca Prof. Dr. Cihan Kaçar’a ve işbirlikleri  nedeniyle Hasvet Medikal’e teşekkür ederek, tüm katılımcılara meslek hayatlarında başarılar diledi..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz