İSTANBUL Güneş Ecza Deposu’ndan Deprem Bölgesine İlk Hayvan Sağlığı İlaç Yardım Teslimatı Gerçekleştirildi

0
7923

HAYVAN SAĞLIĞI Alanındaki İlk İlaç Yardımı Deprem Bölgesine Ulaştırıldı..

Güneş Ecza Depoları Kurucusu olan işadamı ve ilaç sanayicisi  MUSTAFA BAYSAN yaşanılan büyük deprem felaketinin ardından deprem bölgesine ilk koşanlardan olup, yaptıkları nakdi ve ayni yardımlar yanında insan canından sonra depremzedelerin yaralanıp zarar gören hayvan canlarına da dikkat çekmiş ve bu alanda da yardım yapacakları duyurusunda bulunmuştu.

Deprem yıkımı ile beraber ellerinden gelen her türlü maddi ve manevi katkıları yaptıklarını sözlerinde ifade eden Mustafa BAYSAN..
Deprem yıkımı ile beraber ellerinden gelen her türlü maddi ve manevi katkıları yaptıklarını sözlerinde ifade eden Mustafa BAYSAN..

”Hayvan sağlığıyla ilgili  ilaç ve benzeri yardım ne gerekiyorsa hepsini karşılamaya hazırız..”

”Tüm deprem bölgelerindeki zarar görmüş ne kadar hayvan ve hayvan sağlığı ile ilgili il, ilçe ve köy var ise; gerekli hayvan sağlığıyla ilgili  ilaç ve benzeri yardım ne gerekiyorsa hepsini karşılamaya hazırız.

Ben bu konu ile ilgili Tarım ve Orman Bakanlığı ve kendisine bağlı il, ilçe kurumlarına gerekli tüm başvuruları da bizzat yazılı olarak yaptım.

Güneş Ecza Depoları olarak üzerimize ne düşüyorsa, diğer yardımlarımızın yanında bu konuda da gönüllü olarak hazırız ” diye açıklamalarda bulunmuş olan Mustafa BAYSAN ;ekibi ile çok kısa bir sürede ilk ilaç gönderimlerini  İSTANBUL GÜNEŞ ECZA Deposu olarak gerçekleştirdiklerini ve  2 araç dolusu hayvan sağlığı ile ilgili ilaçların bölgedeki yetkililere teslim edildiği bilgisini paylaştı..

Gülsün ÇELİK:”Gün birlik ve yardımlaşma günüdür.”

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İSTANBUL GÜNEŞ ECZA Deposu Genel Müdürü Gülsün ÇELİK ise ”Kurucumuz Mustafa Baysan bu tür sosyal konularda çok duyarlı bir kişi. Tüm ülke olarak yaşanılanlara çok üzgünüz. Gün birlik ve yardımlaşma günüdür.

Şuan için 2 adet aracımız ile hayvan sağlığıyla ilgili ilaçlar ve benzeri ürünleri deprem bölgesine ulaştırmış oluyoruz.
Şuan için 2 adet aracımız ile hayvan sağlığıyla ilgili ilaçlar ve benzeri ürünleri deprem bölgesine ulaştırmış oluyoruz.

Elbette herkes gibi bizde üzerimize düşen ne var ise yapmaya hazırız ve yapacağız da. Şuan için 2 adet aracımız ile hayvan sağlığıyla ilgili ilaçlar ve benzeri ürünleri deprem bölgesine ulaştırmış oluyoruz. Devamında  nakdi ve ayni olarak tüm desteklerimiz yine devam ettirilecek” diye konuştu.

 

.HABER:MERT CİĞERLİ

 

 

 

tir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz