İVHO’dan İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Ziyaretleri..

0
275
Geçtiğimiz günlerde İVHO yöneticileri, İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Yavuz Karaca ve Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü Harun Sivrikaya ilgili diğer Şube Müdürlüğü çalışanlarının katılımıyla bir toplantı düzenlendi.
Toplantıya İVHO Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Murat Arslan, Genel Sekreter Erdinç Orhan ve Yönetim Kurulu Üyesi Necati Bozkurt’unda katıldığı görülürken; E-Reçete ve PETVET sistemi, reklam konuları ile Kamu ve özel sektörde çalışan Veteriner hekimlerin sorunları ve çözüm önerileri üzerinde değerlendirmeler yapıldığı açıklandı..
İşte İVHO Yönetim Kurulu’nun ziyaretleriyle ilgili mesleki açıklamaları:
”İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Ziyareti

Mesleki sorunların tespiti ve çözümü için kurumsal ziyaretlerimiz devam ediyor. Bu kapsamda İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Yavuz Karaca ve Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü Harun Sivrikaya ilgili diğer Şube Müdürlüğü çalışanlarının katılımıyla toplantı düzenlenmiştir. Odamız adına Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Murat Arslan, Genel Sekreter Erdinç Orhan ve Yönetim Kurulu Üyesi Necati Bozkurt toplantıya katılmışlardır. Toplantıda E-Reçete ve PETVET sistemi, reklam konuları ile Kamu ve özel sektörde çalışan Veteriner hekimlerin sorunları ve çözüm önerileri üzerinde değerlendirmeler yapıldı. Sayın Karaca ve ekibine ev sahipliği ve sorunların çözümünde gösterdikleri samimi yaklaşım için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

İVHO Yönetim Kurulu  ”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz