Maxcare Güvenli Çiftlik Programı ile çiftliklerin verimliliği artacak..

0
1101

Dünyanın hayvan besleme uzmanı Trouw Nutrition, güvenli hayvansal gıdaya ulaşılmasını desteklemek için hayata geçirdiği Maxcare Güvenli Çiftlik Programını Afyonkarahisar’da tanıttı..

Maxcare Güvenli Çiftlik Programı ile çiftliklerin verimliliği artacak

Maxcare Güvenli Çiftlik Programı ile çiftliklerin verimliliği artacak..

Dünyanın hayvan besleme uzmanı Trouw Nutrition, “Çiftlikten sofraya” bakış açısıyla geliştirdiği servis ve ürünleriyle ülkemizde hayvancılık sektörünün çözüm ortağı olmak için her yıl artan bir ivmeyle çalışıyor. Bu kapsamdaki çalışmaları doğrultusunda Trouw Nutrition Türkiye’nin global tecrübesi ve servislerini bir araya getirerek oluşturduğu, güvenli ve verimli çiftlikler geliştirmeyi hedefleyen geniş ölçekli bir kontrol ve iyileştirme programı olan Maxcare Güvenli Çiftlik Programı, Afyonkarahisar’da düzenlenen bölgesel lansman toplantısında tanıtıldı.  Maxcare Güvenli Çiftlik Programı kapsamında Trouw Nutrition Türkiye’nin uzman teknik kadrosu, belirlenen çiftlikleri belirli periyotlarla düzenli olarak ziyaret edecek ve ham maddeden nihai son ürüne kadar tüm çiftlik sistemini kontrol edecek. Daha sonra tüm bu çalışmaları raporlayarak daha güvenli ve verimli çiftlikler için önerilerin sunulduğu işletme kontrol programını hazırlayacak. Maxcare Güvenli Çiftlik Programı ile ilk aşamada kanatlı hayvancılık sektöründe yumurtacı tavuklara yönelik üretim yapan çiftliklerdeki mevcut durumu belirleyerek daha fazla verim için çözüm önerileri sunmayı hedeflediklerini açıklayan Trouw Nutrition Türkiye Genel Müdürü Veteriner Hekim Öğüt Köse, Türkiye’nin çeşitli illerinde hayvanlardan sağlıklı bir şekilde maksimum performans almaları için çiftliklere destek olacaklarını belirtti.

Global marka gücünü yerel pazarın dinamiklerine hakim olma yetisiyle birleştiren Trouw Nutrition Türkiye, Maxcare Güvenli Çiftlik Programı ile güvenli ve verimli çiftlikler geliştirilmesine destek olacak. Geniş ölçekli bir iyileştirme programı olan Maxcare Güvenli Çiftlik Programı’nı Afyonkarahisar’da düzenlediği bölgesel lansman toplantısında tanıtan şirket, ilk aşamada kanatlı hayvancılık sektöründe yumurtacı tavuklardan maksimum performans alınabilmesi için çiftliklere katkı sunacak. Lansmanın açış konuşmasını yapan Trouw Nutrition Türkiye Genel Müdürü Veteriner Hekim Öğüt Köse’nin ardından şirketin uzman teknik kadrosu program içeriği ile ilgili ayrıntılı bilgileri Afyonkarahisarlı çiftlik sahipleri ile paylaştı.

 Trouw Nutrition Türkiye Genel Müdürü Veteriner Hekim Öğüt Köse
Trouw Nutrition Türkiye Genel Müdürü Veteriner Hekim Öğüt Köse

Çiftlikleri düzenli olarak ziyaret edecek, verimli çiftlikler için öneriler sunacak

Maxcare Güvenli Çiftlik Programı kapsamında Trouw Nutrition Türkiye’nin uzman teknik kadrosunun belirlenen çiftlikleri belirli periyotlarla düzenli olarak ziyaret edeceğini belirten Öğüt Köse, “Bu ziyaretlerde uzmanlarımız ham maddeden nihai son ürüne kadar tüm çiftlik sistemini kontrol edecek. Daha sonra tüm bu çalışmaları raporlayarak daha güvenli ve verimli çiftlikler için önerilerin sunulduğu işletme kontrol programını hazırlayacak. Bir çiftlikte verimlilik için biyogüvenlikten iyi yönetimsel uygulamalara, yem ve su yönetiminden bağırsak sağlığının korunmasına, yapılacak desteklemelere kadar pek çok noktanın kontrol noktası olarak belirlenmesi ve gelişim sağlanması için bu kontrol noktalarının bir arada değerlendirilmesi gerekiyor. Bu doğrultuda da elde edilen gelişimin gözle görülür hale gelmesi için kayıtların tutulması ve ölçümlenebilir parametrelerin rakamlara dönüştürülmesi gerekiyor. Biz de programımız kapsamında tüm bu çalışmaları detaylı olarak ele alacağız. Trouw Nutrition Türkiye olarak hayvansal üretimin her aşamasını sağlıklı hale getirerek insanların sağlıklı ve güvenli besinlere ulaşmasına vesile oluyoruz. Türk hayvancılık sektörüne çözüm ortağı olmaya bugün olduğu gibi gelecekte de devam edeceğiz.” diyerek sözlerini tamamladı.

Nutreco Hakkında

100 yılı aşkın deneyimiyle Nutreco, hayvan besleme konusunda Trouw Nutrition ve akuakültür balıkçılığı yemleri konusunda Skretting markalarıyla global bir lider olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Nutreco’nun dünya çapında 37’den fazla ülkedeki 12 bin 100 yetkin çalışanı yaptıkları her işte sürdürülebilirliğin en öncelikli odak noktası olmasını sağlayacak şekilde “Geleceği Besleme” misyonu çerçevesinde çalışıyor. Çözümlerini beslemenin ötesine ulaştıran Nutreco, müşterilerinin artan nüfus için daha fazla besini sürdürülebilir şekilde üretmelerine yardımcı olmak üzere sınıfının en iyi tavsiye ve teknolojilerini sunuyor. NuFrontiers ekibi değer zinciri üzerinden gelecek nesil çığır açan yeniliklerin tanımlanması, geliştirilmesi ve bu alanda yatırım yapılması için çalışıyor. 2019 yılında 6.4 Milyar Euro net gelir elde eden ve 19.2 milyar net satışa sahip olan Nutreco, çok uluslu bir aile kuruluşu olan SHV Holdings N.V’nin bir iştirakidir

 

Trouw Nutrition ve Trouw Nutrition Türkiye Hakkında

Nutreco’nun hayvan besinleri markası olan Trouw Nutrition, 100 yıllık engin deneyim ve yenilikler ile sağlıklı çiftlik hayvanları ve evcil hayvanların yetiştirilmesi adına daha akıllı ve daha sürdürülebilir yolların geliştirilmesi yönünde faaliyetlerini sürdürüyor. 39 ülkede 8 bin 300 kişilik personeli ile yemden işlenmiş gıdaya kadar besin zincirinin karşılaştığı zorlukları çözmek ve müşterilerine yardımcı olmak amacıyla çalışmalarını gerçekleştiriyor. Trouw Nutrition’ın geniş yem spesiyaliteleri, yem katkıları, premiksler, besleme modelleri ve hizmetler portföyü, markayı yem, çiftlik ve sağlıkta sürekli artan uzmanlığıyla birlikte her müşterinin yerel durumuna uygun, ihtiyaca özel, entegre çözümlerin oluşturulması konusunda sınırsız olanaklar sağlayan tek durak noktası haline getiriyor. Trouw Nutrition, 105 ülkede 22 üretim tesisiyle çiftçiler, kendi yemini üreten işletmeler, yem üreticileri, entegre üreticiler ve distribütörlere ihtiyaç duydukları her yerde destek oluyor. Doğru beslemenin ve iyi çiftlik yönetiminin endüstriyi ve hatta gezegeni dönüştürebileceğine inanan Trouw Nutrition, bu hedefle günümüzün yemden işlenmiş gıdaya uzanan besin zincirinin sürdürülebilir işleyişi için çalışıyor.  

 

Global marka gücünü yerel pazarın dinamiklerine hakim olma yetisiyle birleştiren Trouw Nutrition Türkiye, Ankara’da bulunan genel merkezi, Zonguldak’taki üretim tesisi ve İzmir’de Antrepo-Lojistik Merkezi ile faaliyetlerini gerçekleştiriyor. Zonguldak’taki fabrikasında; ruminant, balık ve kanatlı kategorilerinde vitamin ve mineral premiksleri ile toksin bağlayıcılar gibi özel ürünler üretiyor, maya ve organik asit karışımlarının ise tedariğini sağlıyor. Aynı zamanda analizler, besleme ve ekonomik üretim modelleri içeren NutriOpt konsepti ile ham madde ve yem analiz hizmetleri sunarak Türk hayvancılık sektörünün gelişimi ve sürdürülebilir büyümesi için çalışıyor. Trouw Nutrition Türkiye; global ağı, güçlü Ar-Ge yapısı, kaliteli, geniş ve artırılabilir ürün gamı, çözüm odaklı hizmet ve servisleri, deneyimli insan kaynağı, teknolojik ve dijital alt yapısı ile 2007 yılından bu yana her yıl artan bir ivmeyle Türkiye’de faaliyetlerini sürdürüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz