Merck Türkiye Kurumsal İlişkiler Kıdemli Departman Müdürü GÖREVDE..

0
6622

Merck Türkiye’de

Kurumsal İlişkiler Kıdemli Departman Müdürü Ataması

Halil Tunç Köksal, Mart ayı itibariyle Merck Türkiye Kurumsal İlişkiler Kıdemli Departman Müdürü olarak göreve başladı

Halil Tunç Köksal, Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nde lisans eğitimini, Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmasötik Teknoloji Bölümü’nde yüksek lisans eğitimini tamamladı. Anadolu Üniversitesi Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Bölümü’nde eğitimine devam etmekte olan Sn. Köksal, iş hayatına 1992 yılında serbest eczacı olarak başladı.

2000 yılında bir ecza deposunda Mesul Müdür olarak çalışmaya başlayan Sn.Köksal, 2003 – 2008 yılları arasında SSK’ya bağlı hastane ve genel müdürlüklerde eczacı olarak görevler yaptı. 2008 – 2010 yılları arasında SGK Genel Sağlık Sigortası Proje Geliştirme Daire Başkanlığı GSS Bilgi Sistemleri Analizi Şubesi ve SGK Genel Sağlık Sigortası İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanlığı Değerlendirme ve Raporlama Şubesinde Şube Müdürlüğü görevlerine atanmış olan Sn. Köksal, 2010-2011 yılları arasında Sanofi-Aventis’de Sağlık Politikaları Koordinatörlüğü, 2011 – 2012 yılları arasında da Bayer’de Kurumsal İşler ve Sağlık Politikası Müdürlüğü görevlerini yürüttü.

Halil Tunç Köksal, 2012 yılında bu yana İlaç Endüstrisi İşverenler Sendikası’nda Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapmaktaydı. Bugüne kadar Kamu, STK ve İlaç Sektörünün birçok alanında sağlık politikalarına yönelik pek çok başarılı projenin hayata geçirilmesinde karar verici ve paydaş olarak önemli katkılarda bulunmuş olan Halil Tunç Köksal, toplam 30 yıllık iş tecrübesine sahiptir. 

Merck Hakkında:

Dünyanın lider bilim ve teknoloji şirketlerinden Merck, Sağlık Hizmetleri, Yaşam Bilimleri ve Elektronikler alanlarında faaliyet göstermektedir. Şirketin yaklaşık 56.000 çalışanı, daha keyifli ve sürdürülebilir bir şekilde yaşamanın yeni yollarını bulmak için her gün milyonlarca insanın hayatında olumlu bir fark yaratmak amacıyla çalışmaktadır. Merck, gen düzenleme teknolojilerini geliştirme ve benzersiz yöntemler keşfetmekten, akıllı cihazlar kullanarak en zorlu hastalıkları tedavi etmeye kadar her alanda varlığını göstermektedir. 66 ülkede faaliyet gösteren şirket için, bilimsel merak ve sorumluluk sahibi girişimcilik teknolojik ve bilimsel gelişimin kilit unsurları olmuştur. Merck, 1668 yılındaki kuruluşundan bugüne bu şekilde büyümüştür. Şirketi kuran aile, halka açık şirketin hisselerinin çoğunluğuna sahip olmayı sürdürmektedir. Merck, Merck adının ve markasının küresel haklarına sahiptir. Bu konudaki tek istisna ABD ve Kanada’dır; Merck’in farklı iş kolları ABD’de ve Kanada’da sağlık alanında EMD Serono, yaşam bilimlerinde MilliporeSigma ve elektronikler konusunda EMD Performance Materials adıyla faaliyet göstermektedir./tr

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz