Ana Sayfa Manşet Prof. Dr. Erol ŞENGÖR’ün vefatı sektörde BÜYÜK ÜZÜNTÜ yarattı..

Prof. Dr. Erol ŞENGÖR’ün vefatı sektörde BÜYÜK ÜZÜNTÜ yarattı..

4
4513

Veteriner Tavukçuluk Derneği Yönetim Kurulu Başkanı, Sayın Prof. Dr. Erol ŞENGÖR’ün vefatı başta veteriner hekimlik camiası ve hayvancılık sektörünün mensupları olmak üzere büyük üzüntü yarattı.

Prof. Dr. Erol ŞENGÖR’ün vefatı sektörde BÜYÜK ÜZÜNTÜ yarattı..

Ömrünü Türk tavukçuluğu ve hayvancılığına adamış, BESD-BİR Genel Sekreteri, Veteriner Tavukçuluk Derneği Yönetim Kurulu Başkanı, Şükran Şengör’ün eşi, Esra ve İrem’in babası, çok değerli bilim insanı:Prof. Dr. Erol ŞENGÖR’ün cenazesi Eskişehir yolu üzerindeki Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde kılınan cenaze namazına takiben, Karşıyaka Mezarlığı’nda (4. kapı) uğurlandı.

Yıllardır sektördeki yapıcı yaklaşımları ve başarılı çalışmaları ile yakından tanıdığımız Sayın Prof. Dr. Erol ŞENGÖR hocamıza Allah’tan rahmet dilerken;

Prof. Dr. Erol ŞENGÖR’ün vefatı sektörde BÜYÜK ÜZÜNTÜ yarattı..ANİMAL DERGİSİ- VETERİNER DERGİSİ ve www.hayvancilikhaber.com ve diğer tüm yayınlarımızın ekibi olarak başta değerli ailesi olmak üzere sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

ANİMAL DERGİSİ– VETERİNER DERGİSİ-HAYVANCİLİKHABER.COM/ ENFORMASYON MEDYA GRUBU YAYINLARI ADINA Remzi CİĞERLİ..

4 YORUMLAR

  1. Veteriner Tavukçuluk Derneği Yönetim Kurulu Başkanı, Sayın Prof. Dr. Erol ŞENGÖR’ün vefatı meslek camiamızı ve hayvancılik sektörü mensuplarını derin üzüntüye garketmiştir. Yapıcı yaklaşımları ve başarılı çalışmaları ile tanıdığımız Sayın hocamıza Allah’tan rahmet, başta degerli ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

    TVHB Merkez Konseyi

  2. Ülkemiz hayvancılığının gelişimi için uzun yıllardır uğraş veren, Veteriner Tavukçuluk Derneği Başkanı Prof. Dr. Erol Şengör’ün vefatını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Sektörümüz adına merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
    M.ÜLKÜ KARAKUŞ / TÜRKİYEM-BİR

  3. Başımız Sağ Olsun
    Veteriner Tavukçuluk Derneği Yönetim Kurulu Başkanı, derneğimizin eski genel sekreteri sektörümüzün duayeni Sayın Prof. Dr. Erol ŞENGÖR vefat etmiştir. Allah’tan rahmet diliyor ve başta sevgili ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabırlar diliyoruz.

    BESD-BİR DERNEK

  4. Derneğimiz yönetim kurulu başkanı değerli hocamız Prof. Dr. Erol Şengör hocamızı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Hocamıza Allah dan rahmet , sevenlerine ve ailesine başsağlığı dileriz.

    VETERİNER TAVUKÇULUK DERNEĞİ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz