Ana Sayfa Manşet Siyasette Bir Veteriner Hekim Daha: Dr. Murat Emre Yardibi

Siyasette Bir Veteriner Hekim Daha: Dr. Murat Emre Yardibi

0
4083

Türkiye hayvancılık sektöründe ilaç ve yem hammaddeleri konusunda uzun yıllardır büyük hizmetler veren Dr. Murat Emre Yardibi siyasete de ”merhaba” dedi

İstanbul Üniversitesi Veteriner fakültesi mezunu olan Dr. Murat Emre Yardibi, Ankara Üniversitesi’nde de doktorasını tamamladı. Trakya Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü’nde yüksek lisans da yapan Dr. YARDİBİ İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Viroloji Bölümü’nde hala doktora eğitimine  de devam etmektedir.

Yurt içi ve yurt dışı saha deneyimleriyle ve sektörde başarılarıyla anılan Dr. Emre Yardibi, hayvan sağlığı ve beslenmesi üzerine PROBİO adıyla kurduğu şirketiyle de  ticari çalışmalarını sürdürmekte.

YARDİBİ kurduğu Probio isimli işletmesiyle halen sektörün gelişimine katkılarıyla adından sıkça söz  ettiriyor.

Bir veteriner hekim olup sektörde uzun yıllar geçekleştirdiği saha çalışmaları ve  bilimsel çalışmalarıyla da adından söz ettiren Dr. Murat Emre Yardibi almış olduğu eğitimlerle kendini çok iyi yetiştirmiş akademik unvana da sahip bir isim..

Şimdi de siyasete girişiyle adından söz ettirmeye başlayan Dr. Murat Emre Yardibi  ilk defa girdiği siyasette Zafer Partisi’ni tercih nedenini de  ”Mustafa Kemal Atatürk çizgisindeki Türk Milliyetçiliği çizgisi ” nedeniyle olduğunu özellikle  ifade ediyor.

Zafer Partisi’nin yapılandırılması çerçevesinde kendisine de Güngören İlçe Başkanlığı görevinin verildiğini söyleyen Dr. Murat Emre Yardibi, Zafer Partisi  İl Başkanı Zafer Zeki Altun’dan mazbatasını ve ilçe binası anahtarını alarak tebrikleri kabul etti.

Dr. Murat Emre Yardibi Zafer Partisi Güngören İlçe Başkanı Oldu..

Zafer Partisi Güngören İlçe başkanlık atama görevini İl Başkanı Zafer Zeki Altun’den teslim alan Güngören İlçe Başkanı Dr. Murat Emre Yardibi,  Marmara Caddesi üzerinde ( Haznedar Işıklar ) ilçe tabelasını asarak ilçe teşkilat binasının  kapısını seçmenlerine ve üyelerine açtı.

Zafer Partisi yeni İlçe Başkanı olan Dr. Murat Emre Yardibi sektörde de bilinirliği ve çalışma alanıyla ilgili olarak  almış olduğu eğitimlerle kendini yetiştirmiş akademik unvana sahip özel bir kişilik olarak biliniyor..

Dr. Murat Emre Yardibi bir veteriner hekim ve yatırımcı-işletmeci olarak ilk defa girdiği siyasette Zafer Partisini tercih etmesini kendi  ifadesiyle şöyle dile getiriyor: ” Genel Başkanım Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın , Mustafa Kemal Atatürk çizgisindeki Türk Milliyetçiliği çizgisi, benim fikirlerimle uzlaştığı için genel başkanımın yol arkadaşı oldum”

İlk tebrik Zafer Partisi İl Başkan Yardımcısı Ecz. Özcan Özsoy’dan Geldi..

Güngören İlçe Başkanı Dr. Murat Emre Yardibi’ne ilk tebrik Zafer Partisi il başkan yardımcısı Ecz. Özcan Özsoy’dan geldi. Özsoy ” Güngören İlçe başkanımız Dr. Murat Emre Yardibi Güngören siyasetine yeni bir heyecan katacak özel bir isim. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum, Hayırlı uğurlu olsun” dedi
Güngören İlçe Başkanı Dr. Murat Emre Yardibi’ne ilk tebrik Zafer Partisi il başkan yardımcısı Ecz. Özcan Özsoy’dan geldi. Özsoy ” Güngören İlçe başkanımız Dr. Murat Emre Yardibi Güngören siyasetine yeni bir heyecan katacak özel bir isim. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum, Hayırlı uğurlu olsun” dedi

İyi eğitimli ve bilgili bir girişimci olarak teveccühlere mazhar olduğu ifade edilen ve yeni kurulan Güngören İlçesi Başkanlık bayrağı teslim edilen  Dr. Emre Yardibi’ne ilk tebrik de partinin ilçe anahtarlarını teslim eden Zafer Partisi İl Başkan Yardımcısı Ecz. Özcan Özsoy’dan geldi.

Yeni ilçe binasında tebrikleri kabul eden Başkan Dr. Murat Emre Yardibi’ne yeni görevinde başarılar dileyen İl Başkan Yardımcısı Ecz. Özcan Özsoy ” Güngören İlçe Başkanımız Dr. Murat Emre Yardibi Güngören siyasetine yeni bir heyecan katacak özel bir isim. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum, Hayırlı uğurlu olsun” diyerek tebrik etti.

Dr. Murat Emre Yardibi, Zafer Partisi’ni ”Mustafa Kemal Atatürk çizgisindeki Türk Milliyetçiliği çizgisi ” nedeniyle tercih ettiğini ifade etti.
Dr. Murat Emre Yardibi, Zafer Partisi’ni ”Mustafa Kemal Atatürk çizgisindeki Türk Milliyetçiliği çizgisi ” nedeniyle tercih ettiğini ifade etti.

Dr. Murat Emre Yardibi Kimdir? 

Aslen Karabüklü olup ilk orta Lise eğitimini İzmir’de tamamladı. İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesini bitirdi. Ankara Üniversitesi’nde doktorasını tamamladı. Trakya Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü’nde yüksek lisans yaptı. İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme Yüksek lisansı,  Ayvansaray Üniversitesi Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon ile Anadolu Üniversitesi Fotoğrafçılık ve Kameramanlık ön lisanslarını bitirdi. Dr. Murat Emre Yardibi İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Viroloji Bölümü’nde doktora eğitimine devam etmektedir.

Birçok özel şirketlerde üst düzey yöneticilik de yapan Dr. Murat Emre Yardibi yurtiçi ve yurt dışı saha tecrübesi olan özel bir isim. Uzun yıllar özel sektörde üstlendiği üst düzey yönetilik sonrası 2019’da yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Probio Hayvan Sağlığı ve Beslenmesi adlı  işletmesini kurarak kendi şirketiyle sektörüne hizmet vermeye devam eden Dr. Murat Emre Yardibi evli iki çocuk babasıdır.

Kaynak:akbabahaber.com.tr

Editorial düzenleme:Animal Dergisi /Mert Cigerli

YORUM YOK

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz