“Teknolojik altyapımızı her geçen gün güçlendiriyoruz”

0
4614
Lezita’nın Ar-Ge Merkezi Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nca tescillendi

Lezita’nın Ar-Ge Merkezi Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nca tescillendi..

Lezita’nın Araştırma-Geliştirme (Ar-Ge) Merkezi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Ar-Ge Merkezi Belgesi almaya hak kazandı. Lezita Genel Müdürü Mesut Ergül, “Kuruluşumuzdan itibaren her zaman en son teknolojiye yatırım yapıyoruz. Uluslararası gıda güvenliği standartlarındaki üretimimizle halkımızın iyi gıdaya ulaşımının güvencesiyiz” dedi. 

Türkiye’nin en sevilen beyaz et markalarından Lezita, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylı Ar-Ge Merkezi Belgesi almaya hak kazandı.  En kaliteli, en sağlıklı ve en yeni ürünlerle müşterilerinin sağlıklı beslenmesine katkıda bulunmayı hedefleyen Lezita, Ar-Ge’ye ve yenilikçiliğe olan tutkusuyla kesintisiz üretime ve yatırıma devam ediyor. Gündelik hayatı kolaylaştıran, sağlıklı ve lezzetli besin alternatifleriyle sektörde fark yarattıklarını belirten Lezita Genel Müdürü Mesut Ergül, “Uluslararası gıda güvenliği standartlarındaki üretimimizle halkımızın iyi gıdaya ulaşımının güvencesiyiz. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Ar-Ge Merkezi belgesine layık görülmek bizlere gurur veriyor” dedi.

“Teknolojik altyapımızı her geçen gün güçlendiriyoruz”

Lezita’nın ürün ailesini yepyeni lezzetlerle sürekli büyüttüğünü belirten Mesut Ergül, “Ar-Ge ve inovasyona büyük önem veriyoruz. Kuruluşumuzdan itibaren her zaman en son teknolojiye yatırım yapıyor, 31 kişilik Ar-Ge ekibimizle müşterilerimize piliç eti, pratik ürünler, şarküteri ve döner gruplarında yenilikçi lezzetler geliştiriyoruz. AR-GE Merkezimizin tescillenmesi bu alanda çok daha ileriye gitmemiz konusunda bize önemli katkı sağlayacak. Nitelikli ve motivasyonu yüksek AR-GE ekibimiz ve gelişmiş teknolojik varlıklarımızla patentli ürünler geliştirmeye daha fazla odaklanacağız. Çalışmalarımızın yetkili makamlarca takdir ve tescil edilmesi bizleri daha da motive ediyor. İşimizi daha verimli ve etkin hale getirmek için çalışmaya, yenilikçi yaklaşımımızla pazarda “ilk”lere imza atmaya, istihdam yaratmaya ve markamızın gücüne güç katmaya devam edeceğiz” diye konuştu..kaynak:haberistatistik.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz