TEKNOVET İLAÇ ve MBV iLAÇ 2021 Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

0
324

TEKNOVET İLAÇ ve MBV iLAÇ 2021 Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Türkiye veteriner ilaç sektörünün önemli firmalarından olan TEKNOVET İLAÇ ve MBV iLAÇ  2021 Değerlendirme Toplantısı Antalya’da gerçekleştirildi..

Antalya’da Titanic Hotel, Lara da gerçekleştirilen yıl sonu değerlendirme toplantısında          TEKNOVET İLAÇ ve MBV iLAÇ yetkilileri ve saha ekibi bir arada oldular..

2022 yılının çalışma planlaması ve ekip çalışmasının işleyişinin ana hatlarının da ele alındığı değerlendirme toplantısı”2022 yılının tüm ekibimize ve sektör dostlarımıza hayırlı olmasını dileriz” temennisi ile son buldu.

TEKNOVET İLAÇ ve MBV iLAÇ 2021 Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Editöryal Derleme/ ŞENOL CİĞERLİ

KURUMSAL Anlatımlarıyla TEKNOVET İLAÇ HAKKINDA:

2000 yılında faaliyete başlayan TEKNOVET İLAÇ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. %100 yerli sermaye ile kurulmuştur.

Kuruluşumuzdan itibaren araştırma, eğitim, kalite-kontrol, iletişim ve müşteri memnuniyeti konularına büyük önem vermekteyiz.

Ham maddenin girişi, ambalaj malzemesinin seçimi, personelin eğitimi gibi üretim öncesi kritik noktalardan, sahaya son ürünün verilişine kadarki kontrol ve titizliğin vazgeçilmez olduğu her aşamada, gerekli kalite kontrol çalışmalarını, araştırmaları ve incelemeleri yürüten TEKNOVET İLAÇ; ürünü hayvan sağlığı sektörüne en iyi ve en güvenilir şekilde sunmayı sürdürmektedir.

 

KURUMSAL Anlatımlarıyla MBV İLAÇ HAKKINDA:

MBV ilaç, 2016 yılından itibaren bilgide etkin, hizmette özveri mantığıyla bütünleşmiş profesyonel kadrosuyla faaliyet göstermektedir.

MBV ilaç, hizmet ve mamul ürün kalitesini en yüksek düzeyde tutmaya, ülkemizin yem katkı piyasasının geleceğinde üstlendiği vizyon adına aydınlık hedeflere yol almaya yönelik çalışmalarına devam etmektedir.

MBV ilaç olarak çalışmalarımızın amacı, saha tecrübelerimizle, işletmelerimizin eksikliklerini gidererek, doğru ürünlerle yetiştiricilerimizin sağlıklı hayvancılık yapmasını sağlamak ve işletmelerimizi ileriye götürerek sürdürülebilir kaliteli üretim gerçekleştirmektir.

Bu yüzden, kalitemizden ödün vermeden, hayvan besleme ve sürü yönetimindeki yenilikleri ve ilkleri işletmelerimize sunarak VERİMLİ ve KAZANÇLI üretim ortağı olmamız, temel görevimiz olacaktır.

“Verime katkı sağlamak, kaliteli üretim ile mümkündür” prensibiyle birçok Yem katkı ürünleri MBV ilaç tesislerinde üretilmeye devam edilmektedir.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz