Trouw Nutrition Türkiye gücünü yenilikten ve birlikte olmaktan alıyor

0
3613

Geleneksel MOTTO toplantısını bu yıl Antalya’da gerçekleştiren Trouw Nutrition Türkiye, şirketin 15’inci yılını da tüm çalışanları ile birlikte kutladı

Trouw Nutrition Türkiye gücünü yenilikten ve birlikte olmaktan alıyor..

Trouw Nutrition Türkiye’nin çalışanları için her yıl geleneksel olarak düzenlediği “MOTTO” toplantısı bu yıl Antalya Belek’te gerçekleşti. ‘Gücünü yenilikten al’ mottosuyla üç gün süren organizasyonda; 2023 yılı hedef ve stratejilerinin konuşulduğu verimli toplantıları çalışanların eğlenceli vakit geçirmesini sağlayan keyifli aktiviteler izledi.

Dünyanın hayvan besleme uzmanı Trouw Nutrition, Türkiye’deki 15’inci yılını her yıl geleneksel olarak düzenlediği MOTTO toplantısında kutladı. Antalya Belek’te tüm ekibin katılımıyla gerçekleşen üç günlük etkinlikte verimli toplantılar ve keyifli etkinlikler birbirini izledi.
Dünyanın hayvan besleme uzmanı Trouw Nutrition, Türkiye’deki 15’inci yılını her yıl geleneksel olarak düzenlediği MOTTO toplantısında kutladı. Antalya Belek’te tüm ekibin katılımıyla gerçekleşen üç günlük etkinlikte verimli toplantılar ve keyifli etkinlikler birbirini izledi.

Etkinlikte ayrıca Trouw Nutrition’ın Türkiye’deki 15’inci yılı da tüm şirket çalışanları ile coşkuyla kutlandı. MOTTO toplantısının çalışanların motivasyonlarını artırmada çok önemli bir rol oynadığına dikkat çeken Trouw Nutrition Türkiye İnsan Kaynakları İş Ortağı Seçil Nacar, bu yılki etkinliğin ayrıca ekibin yeni yönetim kadrosu ve çalışma arkadaşlarıyla kaynaşmasına da vesile olduğunu belirtti.

Dünyanın hayvan besleme uzmanı Trouw Nutrition, Türkiye’deki 15’inci yılını her yıl geleneksel olarak düzenlediği MOTTO toplantısında kutladı. Antalya Belek’te tüm ekibin katılımıyla gerçekleşen üç günlük etkinlikte verimli toplantılar ve keyifli etkinlikler birbirini izledi. Şirket 2023 yılı için belirlediği “Gücünü yenilikten al” mottosu doğrultusunda yeni hedeflerine emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğinin altını çizdi.

“Tüm ekip hep birlikte üç harika gün geçirdik”

Trouw Nutrition Türkiye İnsan Kaynakları İş Ortağı Seçil Nacar
Trouw Nutrition Türkiye İnsan Kaynakları İş Ortağı Seçil Nacar

Geleneksel olarak her yıl düzenledikleri bu etkinliğin kurum kültürlerindeki önemine değinen Trouw Nutrition Türkiye İnsan Kaynakları İş Ortağı Seçil Nacar, “Geçtiğimiz yıllarda İdari Toplantı adıyla düzenlediğimiz, sonrasında ise MOTTO ismiyle kapsamını geliştirip içeriğini zenginleştirdiğimiz bu etkinlik bizim için çok önemli bir yere sahip. Sektörümüz, toplumumuz ve gelecek nesillerimiz için yüksek sorumluluk anlayışımız doğrultusunda özveriyle çalışırken biraz durup mola vermek, nefes almak, hep birlikte eğlenmek ve yeni bilgilerle tazelenmek bizlere çok iyi geliyor. Bu yılki MOTTO toplantımızı da Antalya Belek’te gerçekleştirdik. Tüm ekip hep birlikte üç harika gün geçirdik. Özenle kurguladığımız keyifli aktivitelerle yılın tüm stresini attık. Bu yıl şirketimizin 15’inci yılını kutluyor oluşumuz da etkinliğimizi çok daha anlamlı bir hale getirdi. Başarıyla geçen 15 yıla emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür etmek için bundan daha güzel bir ortam olamazdı. Etkinliğimizle ayrıca birbirinden değerli isimlerle yenilediğimiz yeni yönetim kadromuzun da ekiple yakından tanışmasını ve kaynaşmasını sağladık. Ayrıca yine ekibimize yeni katılan arkadaşlarımızın mevcut çalışanlarımızla iletişimini de güçlendirmiş olduk.” dedi.

“Gücünü Yenilikten Al olarak belirlediğimiz mottomuzla 2023 yılına hazırız”

Etkinlik kapsamında belirledikleri 2023 yılı mottosu ile ilgili de bilgiler paylaşan Nacar, “MOTTO etkinliğimizde eğlenceli aktivitelerin yanı sıra geride bıraktığımız yılı da değerlendiriyor, bir sonraki yıl için kendimize yeni bir motto ve hedefler belirliyoruz. Örneğin geçtiğimiz yılın toplantısında şirket olarak belirlediğimiz motto ‘Değişimin Gücüne İnan’dı. Biz de inandık ve birlikte çok başarılı işlere imza attık. Şirket olarak değişimin bize getirdiği tüm bu yenilikleri gördükçe bu yılki mottomuzu da ‘Gücünü Yenilikten Al’ olarak belirledik. Yenilenmekten korkmayan dinamik ve inovatif yapımızla 2023 yılına hazırız. Tüm adımlarımızı ekip olarak müşterilerimiz için daha da etkili ürünler üretmek, onlara daha güçlü bir hizmet sunmak, daha güçlü bir çözüm ortağı olmak için atacağız.” şeklinde konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz