Türk hayvancılık sektörüne ve güvenli gıdaya tam 15 yıldır katkısı büyük Trouw Nutrition..

0
3421

Dünyanın hayvan besleme uzmanı Trouw Nutrition, Türkiye’deki 15’inci yılını kutluyor..

Türk hayvancılık sektörüne ve güvenli gıdaya tam 15 yıldır katkısı büyük Trouw Nutrition..

Türk hayvancılık sektörüne ve güvenli gıdaya tam 15 yıldır katkısı büyük..

Dünya devi Nutreco’nun hayvan besleme markası Trouw Nutrition, hem hayvancılık sektörü hem dünyanın her yerindeki insanlar için daha sürdürülebilir bir gelecek inşa etmek adına faaliyetlerini sürdürüyor.

Türk hayvancılık sektörüne ve güvenli gıdaya tam 15 yıldır katkısı büyük Trouw Nutrition..Global şirketin köklü tecrübesini yerel pazarın dinamiklerine hâkim olma yetisiyle birleştiren Trouw Nutrition Türkiye ise tam 15 yıldır güvenli çiftlikler ve güvenli gıda için artan bir ivmeyle çalışıyor. Ülkemizin sürdürülebilir besin zinciri kalitesine katkı sağlamak ve Türk hayvancılık sektörünün çözüm ortağı olmak adına durmaksızın çalıştıklarını belirten Trouw Nutrition Türkiye Genel Müdürü Uzman Veteriner Hekim Öğüt Köse, bu anlamda attıkları adımlardan bahsetti.Türk hayvancılık sektörüne ve güvenli gıdaya tam 15 yıldır katkısı büyük Trouw Nutrition..

Dünyanın hayvan besleme uzmanı Trouw Nutrition, 100 yıla yaklaşan engin deneyimi ve inovatif bakış açısıyla sağlıklı çiftlik hayvanları ve evcil hayvanların yetiştirilmesi, insanların güvenilir gıdaya sürdürülebilir bir biçimde ulaşması adına çalışıyor. Trouw Nutrition’ın köklü tecrübesini yerel pazarın dinamiklerine hâkim olma yetisiyle birleştiren Trouw Nutrition Türkiye ise global ağı, güçlü Ar-Ge yapısı ve kaliteli ürün gruplarının yanı sıra çözüm odaklı hizmet ve servisleriyle tam 15 yıldır Türk hayvancılık sektörüne yüksek katma değer sunuyor. Kaliteli et, yumurta, balık ve süt üretimine yardımcı olmak için bilimin ve teknolojinin ışığında hareket eden şirket, hayvanların sağlıklı ve doğru beslenebilmesi adına var gücüyle çalışıyor. Bu anlamda üreticileri ve çiftlikleri sektöründe fark yaratan ürünleriyle, hizmetleriyle, yem ve yem ham maddelerinin gerçek değerini parmak uçlarına kadar getiren inovatif teknolojileriyle destekliyor.

‘Geleceği Besleme’ misyonuyla çalışıyor

Türkiye’deki 15’inci yılları kapsamında açıklamalarda bulunan Trouw Nutrition Türkiye Genel Müdürü Uzman Veteriner Hekim Öğüt Köse, “Trouw Nutrition Türkiye olarak kendimizi 2007 yılından bu yana sağlıklı çiftlik hayvanları yetiştirilmesine ve evcil hayvan beslenmesine yardımcı olmak için daha akıllı, daha sürdürülebilir yollar geliştirmeye ve inovasyona adadık. ‘Geleceği Besleme’ misyonumuzu gerçekleştirmek için tam 15 yıldır var gücümüzle çalışıyoruz. Gıda güvenliğinin en ufak bir hata kabul etmeyecek bir konu olduğunun bilinciyle sektörün gelişimine ve sağlıklı ürünler tedarik edebilmesine destek oluyoruz. Yediğimiz kırmızı ve beyaz etin, balığın, yumurtanın ve içtiğimiz sütün kaynağı olan hayvanların nasıl beslendiğini çok önemsiyoruz, çünkü bu sürecin insan sağlığı açısından kritik bir öneme sahip olduğunu biliyoruz. Bu nedenle insanların tükettikleri hayvansal gıdaların güvenliğinden emin olması adına faaliyet gösteriyoruz. Bir marketten satın alınan, restoranda yenilen, belki de en önemlisi çocukların tükettiği et, süt, yumurta ve balık gibi hayvansal ürünlerin sağlıklı üretilmesine katkı sağlıyoruz. Tüm bu gayretimizle biz tam 15 yıldır güvenli gıdaya erişilmesi adına çalışıyoruz. Bunun yanı sıra attığımız her adımın merkezine sürdürülebilirliği koyuyoruz. Sürdürülebilir besin zinciri için çalışırken dünyamıza da büyük önem veriyoruz. 15 yıldır karbon ayak izinin azalmasına destek oluyoruz. Gelecek nesiller için önümüzdeki dönemde karbon emisyonlarını çok daha büyük oranda azaltmayı hedefliyoruz.” dedi.

Yalnızca bir ürün tedarikçisi değil sektörün çözüm ortağı

Hayvancılık sektörünün sürdürülebilir büyümesine de katkı sağladıklarını vurgulayan Öğüt Köse sözlerine şöyle devam etti: “Çiftliklerimiz son dönemde artan maliyetler nedeniyle zorlu bir dönemden geçiyor. Çiftliklerin bu zorlu koşullarda dahi kazançlı çıkabilmeleri adına yanlarına doğru çözüm ortaklarını almaları gerekiyor.

Trouw Nutrition olarak, kaliteli ve sürdürülebilir bir üretim için doğru hayvan besleme yöntemlerinin büyük önem taşıdığını düşünüyoruz. ‘Çiftlikten sofraya’ bakış açısıyla hayata geçirdiğimiz ürün ve hizmetlerimizi alanında uzman ekiplerimiz, iş ortaklarımız ve bayilerimiz aracılığıyla çiftliklere ulaştırarak hayvanlarda oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçilmesine yardımcı oluyoruz.Türk hayvancılık sektörüne ve güvenli gıdaya tam 15 yıldır katkısı büyük Trouw Nutrition..

Ürünlerimizle optimum hayvan performansını destekleyerek çiftliklerin kazancını artırıyor, sektöre yüksek katma değer sunmak amacıyla var gücümüzle çalışıyoruz. Yalnızca bununla kalmıyor, yetiştiricilerin sahadaki problemlerini birebir çözmek, ihtiyaçlarına destek olabilmek adına teknik ekiplerimizin uzmanlığından ve şirketimizin inovatif, çözüm odaklı yaklaşımlarından yoğun olarak faydalanıyoruz. Bu kapsamda hayvan yetiştiricilerine her daim teknik destek hizmeti veriyoruz.

Hayata geçirdiğimiz Maxcare Güvenli Çiftlik programıyla güvenli çiftliklerin sayıca artmasına, güvenilir gıdaların insanlara ulaşmasına katkı sağlamayı hedefliyoruz. Kendimizi yalnızca bir ürün tedarikçisi değil sektörün çözüm ortağı olarak görüyoruz. Geniş ürün ve hizmet portföyümüz ile hayvan besleme, yem, çiftlik ve sağlıkta sürekli artan uzmanlığımız; markamızı, müşterilerimizin ihtiyacına özel çözümlerin oluşturulması konusunda sınırsız olanaklar sağlayan tek durak noktası haline getiriyor.” şeklinde konuştu.

“Katkımız büyük demeye devam”

Şirketin gelecek dönem hedeflerini paylaşan Köse sözlerini şöyle sonlandırdı: “Trouw Nutrition Türkiye olarak, önümüzdeki dönemde de hayvan sağlığı ve refahı, iklim değişikliği ve döngüsellik, sürdürülebilirlik ve sektörel sosyal sorumluluk alanlarına odaklanarak sektörümüze yüksek katma değer sağlamaya devam edeceğiz. Dijital çözümler ve mobil teknoloji alanında yatırımlarımızı artıracağız. Sürdürülebilir tedarik anlayışımız, her segmente hitap eden ürünlerimiz ve yetkin insan kaynağımızla hayvancılık sektörünün hep yanında olacağız. Gıda güvenliği üzerinde çalışmaya ve yaptıklarımızla farkındalık yaratmak için “Katkımız büyük” demeye devam edecek ve bu katkımızı her geçen gün daha da artırmayı en öncelikli amaç edineceğiz. Kanatlı, besi, süt hayvanı ve balık çiftliklerinden sofralara kadar uzanan bu yolculukta daha sağlıklı bir geleceğe katkıda bulunmak için besin zincirinin tüm adımlarını iyileştirerek sektöre ve topluma mükemmel bir değer sunmayı hedefliyoruz.”

Nutreco Hakkında

100 yılı aşkın deneyimiyle Nutreco, hayvan besleme konusunda Trouw Nutrition ve akuakültür balıkçılığı yemleri konusunda Skretting markalarıyla global bir lider olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Nutreco’nun dünya çapında 37’den fazla ülkedeki 12 bin 100 yetkin çalışanı yaptıkları her işte sürdürülebilirliğin en öncelikli odak noktası olmasını sağlayacak şekilde “Geleceği Besleme” misyonu çerçevesinde çalışıyor. Çözümlerini beslemenin ötesine ulaştıran Nutreco, müşterilerinin artan nüfus için daha fazla besini sürdürülebilir şekilde üretmelerine yardımcı olmak üzere sınıfının en iyi tavsiye ve teknolojilerini sunuyor. NuFrontiers ekibi değer zinciri üzerinden gelecek nesil çığır açan yeniliklerin tanımlanması, geliştirilmesi ve bu alanda yatırım yapılması için çalışıyor. 2019 yılında 6.4 Milyar Euro net gelir elde eden ve 19.2 milyar net satışa sahip olan Nutreco, çok uluslu bir aile kuruluşu olan SHV Holdings N.V’nin bir iştirakidir.

www.nutreco.com/ 

 

Trouw Nutrition ve Trouw Nutrition Türkiye Hakkında

Müşterilerinin sağlıklı çiftlik hayvanları yetiştirmelerine yardımcı olmak için kendisini 90 yıldır inovasyona adayan Trouw Nutrition, hem sektör hem de dünyanın her yerindeki insanlar için daha sürdürülebilir bir gelecek inşa etmeyi derinden önemsiyor. Kaliteli et, yumurta ve süt üretimine yardımcı olmak için bilimin ve teknolojinin ışığında hareket eden şirket; gıda üreticilerini, tavsiye ve verileri parmak uçlarına getiren  teknolojisiyle destekliyor. Trouw Nutrition, 39 ülkede 8.000’den fazla çalışanı ile yemden işlenmiş gıdaya kadar besin zincirinin karşılaştığı zorlukları çözmek ve müşterilerine yardımcı olmak amacıyla çalışmalarını gerçekleştiriyor. Trouw Nutrition’ın geniş yem spesiyaliteleri, yem katkıları, premiksler, besleme modelleri ve hizmetler portföyü, markayı yem, çiftlik ve sağlıkta sürekli artan uzmanlığıyla birlikte her müşterinin yerel durumuna uygun, ihtiyaca özel, entegre çözümlerin oluşturulması konusunda sınırsız olanaklar sağlayan tek durak noktası haline getiriyor. Trouw Nutrition, 105 ülkede 22 üretim tesisiyle çiftçiler, kendi yemini üreten işletmeler, yem üreticileri, entegre üreticiler ve distribütörlere ihtiyaç duydukları her yerde destek oluyor. Doğru beslemenin ve iyi çiftlik yönetiminin endüstriyi ve hatta gezegeni dönüştürebileceğine inanan Trouw Nutrition, bu hedefle günümüzün yemden işlenmiş gıdaya uzanan besin zincirinin sürdürülebilir işleyişi için çalışıyor. Global marka gücünü yerel pazarın dinamiklerine hâkim olma yetisiyle birleştiren Trouw Nutrition Türkiye, Ankara’da bulunan genel merkezi, Zonguldak’taki üretim tesisi ve İzmir’de Antrepo-Lojistik Merkezi ile faaliyetlerini gerçekleştiriyor. Zonguldak’taki fabrikasında; ruminant, balık ve kanatlı kategorilerinde vitamin ve mineral premiksleri ile toksin bağlayıcılar gibi özel ürünler üretiyor, maya ve organik asit karışımlarının ise tedariğini sağlıyor. Aynı zamanda analizler, besleme ve ekonomik üretim modelleri içeren NutriOpt konsepti ile ham madde ve yem analiz hizmetleri sunarak Türk hayvancılık sektörünün gelişimi ve sürdürülebilir büyümesi için çalışıyor. Trouw Nutrition Türkiye; global ağı, güçlü Ar-Ge yapısı, kaliteli, geniş ve artırılabilir ürün gamı, çözüm odaklı hizmet ve servisleri, deneyimli insan kaynağı, teknolojik ve dijital alt yapısı ile 2007 yılından bu yana her yıl artan bir ivmeyle Türkiye’de faaliyetlerini sürdürüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz