” ÜLKEMİZİ EN İYİ TARIM ÜLKESİ YAPANA DEK MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK..!”

0
1034

Ankara Gıda Tarım Ürünleri Derneği Genel BAŞKAN CEYLAN: ÜLKEMİZİ EN İYİ TARIM ÜLKESİ YAPANA DEK MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK!

  Türk Veteriner Hekimleri Birliği 50. Büyük Kongresi’ne katılan Ankara Gıda Tarım Ürünleri Derneği Genel Başkanı Canan CEYLAN şu  değerlendirmelerde bulundu:” Bu tür kongreler bizleri bilinçlendiriyor ve derneğimizin iyiye, en iyiye ulaşması için motive ediyor.”

 

Verimli bir kongre geçirdiklerini belirten Ankara Gıda Tarım Ürünleri Derneği Genel Başkanı Canan CEYLAN  Türk Veteriner Hekimleri Birliği 50. Büyük Kongresiyle ilgili değerlendirmede bulunueken;” Bu tür kongreler bizleri bilinçlendiriyor ve derneğimizin iyiye, en iyiye ulaşması için motive ediyor.” dedi.

2 gün süren ve Grand Ankara Hotel & Convention Center’da düzenlenen 50’nci büyük kongreye sırasıyla başta Tarım ve Orman Bakanı Vahit KİRİŞCI olmak üzere, Bakan Yardımcısı Nihat PAKDİL, TBMM Tarım Komisyonu Başkanı Yunus KILIÇ, TVHB Merkez Konseyi Başkanı Ali EROĞLU  İstanbul Veteriner Hekimler Odası Başkanı Prof. Dr. Murat ARSLAN  ve yaklaşık 700 kişiye yakın siyasi ve dernek başkanlarının katıldığı ifade edildi..

”Ankara Gıda Tarım Ürünleri Derneği Genel Başkanı Canan CEYLAN : ”TBMM Tarım Komisyonu Başkanı Yunus KILIÇ  yaptığı açıklama da bizlere; ‘ Her zaman STK’larla birlikte yol alacaklarını’ belirtti”
”Ankara Gıda Tarım Ürünleri Derneği Genel Başkanı Canan CEYLAN : ”TBMM Tarım Komisyonu Başkanı Yunus KILIÇ  yaptığı açıklama da bizlere; ‘ Her zaman STK’larla birlikte yol alacaklarını’ belirtti”

“Tarım ve Orman Bakanımız Vahit Kirişci veteriner hekimlik hizmetlerinin Bakanlığın önemli çalışma alanlarından olduğuna işaret ederek, son 20 yılda hayvancılığın geliştirilmesinde elde edilen başarıda veteriner hekimlerin önemli payı olduğunu belirten bir konuşma gerçekleştirdi.” diye konuşan ve kongreyle ilgili önemli değerlendirmede bulunan Başkan CEYLAN ”motive oluyoruz” dedi..

TVHB Merkez Konseyi Başkanı Ali EROĞLU ise veteriner hekimlerin hayvan sağlığının yanı sıra toplum sağlığının korunmasında da önemli rol oynadıklarını söyledi.

Ankara Gıda Tarım Ürünleri Derneği Genel Başkanı Canan CEYLAN ise ”TBMM Tarım Komisyonu Başkanı Yunus KILIÇ  yaptığı açıklama da bizlere; ‘ Her zaman STK’larla birlikte yol alacaklarını’ belirterek, ‘kapılarımız size her zaman size açık ve her türlü desteği vereceğiz’ dediğini ve makamında ağırlamak istediğini ifade etti.

Büyük kongrede iki liste yarışırken, Birlik Başkanı Ali EROĞLU ’nun listesinden 7 kişilik yönetim kuruluna sadece iki isim girebildi. İstanbul Veteriner Hekimler Odası Başkanı Prof. Dr. Murat ARSLAN ’ın öncülüğündeki ‘Meslekte Uyanış Platformu KONGREYİ kazandı.

Çarşaf listeyle yapılan seçimi, Meslekte Uyanış Platformu, yedi kişiden oluşan merkez konseye beş isim sokmayı başardı. ARSLAN ’ın yanı sıra Prof. Dr. Murat FINDIK  Melike BAYSAL , Taner CANBULUT  Türkay BERBEROĞLU , Meslekte Uyanış Platformu’nun listesinden seçilirken birliğin eski başkanı Ali EROĞLU  ile Enes Gazi ATICI  da yönetime girdi.

Sonuçların belli olmasından sonra kürsüye çıkan Prof. Dr. Murat ARSLAN  BU SEÇİME katılan ve oy kullanan delegelere teşekkür ederek, “Delegenin iradesi ne diyorsa bizim ona uymamız gerekir. Delege, ‘Birlikte olun, birlikte yönetin demişti’ daha önce. Şimdi de aynı şeyi söyledi. Seçilen kim olursa olsun herkesin, aktif olarak görev yapan herkesin destek vermesi gerekiyor. Bu mesleği ayağa kaldırmamız için çok çalışmamız gerekiyor” dedi.

”Tarım ve Orman Bakanı Vahit KİRİŞÇİ  ve Bakan Yardımcısı Nihat PAKDİL , bizlere desteklerimizden ve çalışmalarımızdan dolayı teşekkür etti. Uzun uzadıya sohbet edip, istişarede bulunduk. Derneğimiz Tarım ve Gıda Hayvancılık olarak sağ olsunlar bizi bu kongre de çok önemsediler ve özen gösterdiler.  Bu tür kongrelere, toplantılara katılımımız devam edecek. Ülkemizi en bereketli, en iyi tarım ülkesi yapana dek mücadelemiz devam edecek.”diye konuşan Prof. Dr. Murat ARSLAN ”çok çalışmamız gerekiyor” dedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz