“Yem Katkılarında Hem bir Türk hem de Dünya Markası” firma FARMAVET..

0
4943

FARMAVET’in, Çin Halk Cumhuriyeti’nde 2 adet ” Balık ve Karides Besleme Ürünü ” RUHSATLANDI..!

Farmavet Inernational Yönetim Kurulu Başkanı Doktor Ercan Petekkaya: ”Ülkemize değer katacak hayvan besleme ürünleri geliştirmeye ve Dünya çiftçilerini antibiyotiklere gerek kalmadan hayvanlarını refah içinde, ve verimleri yüksek olarak yetiştirmelerine olanak sağlamaya devam edeceğiz.”

Doktor Ercan PETEKKAYA şahsında Animal Dergisi- Veteriner Dergisi, www.hayvancilikhaber.com ve diğer tüm ENFORMASYON Medya Grubu yayınları olarak sektör ve ülkemiz adına FARMAVET'i kutluyoruz..

Yem Katkıları ve Hayvan Besleme ürünleri alanında Çin de ruhsatlanan ilk ve şu an için tek Türk firması FARMAVET oldu..

1983 yılından beri hayvan besleme sektöründe hizmet veren FARMAVET İnternational giderek büyüyen ve günümüzde yem katkı sektörünün önde gelen firmalarından biri..

FARMAVET İnternational başta kanatlı ürünleri olmak üzere, büyükbaş, küçükbaş, atçılık ,balık-karides ve pet türlerine yönelik premiks ve yem katkı ürünleri üretimi ve satışı yapmakta.

Yaklaşık 35 ülkede ihracat faaliyeti BULUNUYOR..

Üretim tesisi Manisa Salihli’de bulunan FARMAVET  ülkemizdeki gelişmiş satış ağı ile birlikte şu anda yaklaşık 35 ülkede ihracat faaliyeti göstermekte.

Yaklaşık 39 yıllık sektörde var olan tecrübesi ile  bugüne büyümeye ve gelişmeye devam eden FARMAVET INTERNATIONAL, su ürünleri yetiştiriciliğinde de yıllardan beri BİLİMSEL çalışmalar yapmakta ve ihtiyaç olan ürünleri üreterek tedarik listesine eklemekte..

FARMAVET INTERNATIONAL yetkililerinin açıklamalarında, Ar-Ge sürecini başarıyla tamamladıkları hayvan sağlığı ve beslenmesi ürünlerini, dünya standartlarında üretip, tüketicilerin ve bilimin kullanımına sundukları ve daima yenilikçi, kaliteli ve güvenli ürünler üretip sektörel pazara vermeyi ana HEDEF edindikleri ifade ediliyor..

Doktor Petekkaya: “Farmavet Inernational olarak biz dünyanın neresinde olursak olalım, hayvan beslemesinde oynadığımız rolün önemini biliyoruz. Başarımızın, hayvanların sağlığına, doğal çevrenin korunmasına ve insan sağlığına katkı sağlayacağını bilerek hayvanların en etkin ve doğru içerikle beslenmesine katkı sağlıyoruz”
Doktor Ercan Petekkaya: “Farmavet Inernational olarak biz dünyanın neresinde olursak olalım, hayvan beslemesinde oynadığımız rolün önemini biliyoruz. Başarımızın, hayvanların sağlığına, doğal çevrenin korunmasına ve insan sağlığına katkı sağlayacağını bilerek hayvanların en etkin ve doğru içerikle beslenmesine katkı sağlıyoruz”

  “Yem Katkılarında Hem bir Türk hem de Dünya Markası” firma FARMAVET..

FARMAVET yetkililerinin tüm hayvancılık alaniyla ilgili ürün çalışmalarının gelişim aşamaları açıklamalarına paralel olarak su ürünleri sektörüyle ilgili de müjdeli haberleri gelmeye devam ediyor..

Uzakdoğu’daki karides yetiştiricileri için Türk bilim insanlarının FARMAVET INTERNATIONAL çatısı altında geliştirdiği ürünler büyük talep görürken; bu ürünlerin ruhsatlandırma sürecinin başarılı çalışmaları da sektör yatırımcılarının merakına konu olup bu süreç haberlerini de sayfalarımızdan okuma imkanı buluyorlar…

Çin Tarım Bakanlığı ruhsatının alınma SEVİNCİ VE KUTLAMASI yapıldı..

Uzakdoğu ülkeleri içinde Çin’de de 3 yıldan beridir sürdürülen çalışma ve  ruhsat alma çabaları neticesinde, Çin Halk Cumhuriyeti’nde 2 adet Balık ve Karides besleme ürünleri ruhsatı alan Farmavet firması; aldıkları bu Çin Tarım Bakanlığı ruhsatı gelişmesiyle; Çin Gümrükler Genel İdaresi (GACC) nin pozitif listesine girdiklerini ve yeni yayınlanan listede isimlerinin yayınlanması  ile beraber  bunun büyük mutluluk  yaşattıklarını ifade ederek haklı bir kutlama ve sevinçlerini paylaştılar..

 Farmavet Inernational Yönetim Kurulu Başkanı Doktor Ercan Petekkaya'': Çin de ruhsatlanan ilk ve şu an için tek Türk firması olmanın da gururunu yaşıyoruz.Umarız bu gelişme ile ülkemize yeni ihracat kapıları açılır. Bizi takip eden bir çok Türk firması da ülkeye katma değer getirir.''
Farmavet Inernational Yönetim Kurulu Başkanı Doktor Ercan Petekkaya”: Çin de ruhsatlanan ilk ve şu an için tek Türk firması olmanın da gururunu yaşıyoruz.Umarız bu gelişme ile ülkemize yeni ihracat kapıları açılır. Bizi takip eden bir çok Türk firması da ülkeye katma değer getirir.”

Farmavet International Yönetim Kurulu Başkanı Doktor Ercan Petekkaya, bu yeni gelişme ve Türkiye için bir ilk olma başarısı gösteren firmaları FARMAVET olarak, duygularını sektör paydaşları için şöyle ifade etti:”Bugün ülkemiz için beni çok mutlu eden bir haber aldım. Yaklaşık 3 yıldır süren çabalarımız sonucunda, Çin Halk Cumhuriyeti’nde 2 adet Balık ve Karides besleme ürünümüz yaz aylarında aldığımız Çin Tarım Bakanlığı ruhsatı sayesinde, Çin Gümrükler Genel İdaresi (GACC) nin pozitif listesine girdi ve yeni listede yayınlandı.

Bugüne kadar Yem Katkıları ve Hayvan Besleme ürünleri alanında Çin de ruhsatlanan ilk ve şu an için tek Türk firması olmanın da gururunu yaşıyoruz. Umarız bu gelişme ile ülkemize yeni ihracat kapıları açılır. Bizi takip eden bir çok Türk firması da ülkeye katma değer getirir.

”Farmavet Dış Ticaret Ekibine, Farmavet Kalite Güvence Ekibine, Farmavet Üretim Departmanı ve işçi kardeşlerimize TEŞEKKÜR ederim..”

Bu uzun yolculukta desteklerini hiç esirgemeyen TİCARET BAKANLIĞI yetkilileri ve PEKİN TİCARET ATAŞELİĞİMİZE ve DIŞ İŞLERİ BAKANLIĞI PEKİN BÜYÜKELÇİLİĞİMİZE ve TARIM BAKANLIĞI ilgili birimlerin tüm bürokratlarına  çok teşekkür ederiz.

Ayrıca, Farmavet Dış Ticaret Ekibine, Farmavet Kalite Güvence Ekibine, Farmavet Üretim Departmanı ve işçi kardeşlerimize, Çin’de bu Türk ürünlerini ruhsatlandırmak için ter döken Çin’li iş ortaklarımıza teşekkür ederiz.

Ülkemize değer katacak hayvan besleme ürünleri geliştirmeye ve Dünya çiftçilerini antibiyotiklere gerek kalmadan hayvanlarını refah içinde, ve verimleri yüksek olarak yetiştirmelerine olanak sağlamaya devam edeceğiz.
14 Ekim 2022

Doktor Ercan PETEKKAYA
Farmavet International  ”

ENFORMASYON Medya Grubu yayınları olarak sektör ve ülkemiz adına Farmavet’in başarılarını kutluyoruz..

  “Yem Katkılarında Hem bir Türk hem de Dünya Markası” firma FARMAVET..Tamamen yerli sermaye ile kurulmuş bir Türk firması olarak, üniversitelerle, TUBİTAK, TSE gibi kurumlar ve akredite laboratuarlar, teknokentler ile büyük bir Ar-Ge faaliyeti sürdürüp bu günlere gelerek, Türk malı kalitesini yem katkıda dünyaya tanıtmaya çalışan FARMAVET firmasının Kurucu Genel Müdürü olan Doktor Ercan PETEKKAYA şahsında; Animal Dergisi- Veteriner Dergisi, www.hayvancilikhaber.com ve diğer tüm ENFORMASYON Medya Grubu yayınları olarak sektör ve ülkemiz adına Farmavet’in başarılarını kutluyoruz..

 

EDİTORYAL ÇALIŞMA: MERT CİĞERLİ

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz