Yem, Tahıl İşleme Makineleri ve Teknoloji Üreticileri Güneydoğu Asya Pazarına Odaklandı..

0
101
Yem,Tahıl İşleme Makineleri ve Teknoloji Üreticileri

Türkiye,Ekipman Sanayicileri ile Güneydoğu Asya’da..

Türkiye’nin önemli tahıl ve bakliyat makineleri üreticileri, başta Endonezya olmak üzere; Vietnam, Tayland, Malezya, Avustralya gibi bölge ülkelerinin un, tahıl, bakliyat ve yem ihtiyacını karşılayacak tesisler kurmayı hedefliyor

Sektöründe dünyanın en büyük hizmetleri arasında yer alan Türk işletmecileri, Güneydoğu Asya’nın en büyük ekonomisi Endonezya’yı ihracat rotasına dahil ederek fark yaratacak. Endonezya’dan APTINDO, Avustralya’dan ATMA, AEGIC ve Grains Australia, Hindistan’dan IPGA, RFMFFI ve AIFPA, Yeni Zelenda’dan ise NZFMA gibi Güneydoğu Asya’nın un, planlama ve yem üretici derneklerinin desteğiyle düzenlenen İDMA Endonezya, halkın yerli teknolojisi mağazae önemli ihracat indirimi sunacak.
Un, deneyimler ve yem üretim teknolojileri dünyanın en büyük uluslararası fuarı olan İDMA, Endonezya Ticaret ve Sanayi Odası (KADIN) iş birliğiyle 4-6 Ekim 2023 tarihlerinde başkent Cakarta’da gerçekleştirilecek. İDMA Endonezya, Türkiye’nin ve dünyanın en önemli durumu Güneydoğu Asya pazarıyla buluşturacak.
HAGE Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Ali Kalkan, “Şu anda dünyada un üretimi yapılan her iki fabrikanın bir tanesinde Türk üreticilerin imzası var. Bu sebeple halihazırda yerli firmalarımız bilinirlik, güvenilirlik, çeşitlilik ve kalite konularında önemli kazanımlara sahip.” dedi.
HAGE Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Ali Kalkan, “Şu anda dünyada un üretimi yapılan her iki fabrikanın bir tanesinde Türk üreticilerin imzası var. Bu sebeple halihazırda yerli firmalarımız bilinirlik, güvenilirlik, çeşitlilik ve kalite konularında önemli kazanımlara sahip.” dedi.
Un, Yem, Tahıl İşleme Makineleri ve Teknoloji Üreticileri Güneydoğu Asya Pazarına Odaklandı..
DMA, Endonezya Ticaret ve Sanayi Odası (KADIN) iş birliğiyle 4-6 Ekim 2023 tarihlerinde başkent Cakarta’da gerçekleştirilecek.

Nüfus, kişi başına düşen milli gelir ve şehirleşmede geçen hikaye, Endonezya’nın buğday unu artışında yükselişi doğrudan artıyor. Hızla artan buğday unu tüketimi nedeniyle Endonezya’nın bir üretim kapasitesinin 2025 Maliyetlerine kadar 3 milyon ton artacağı tahmin ediliyor. Endonezya Buğday Unu Fabrikaları Derneği (APTINDO), bu artışın modern üretim tesisleriyle gerçekleşeceğini açıkladı. Ülkenin yemi barındırıyorsa faaliyet gösteren 110 modern tesisle yıllık 30 milyon tonun üzerinde üretim elde de göz önünde bulundurulduğunda; bu alandaki dünyanın en önemli teknoloji geliştiricileri arasında yer alan yerli tüketicilerimiz Endonezya gibi stratejik bir pazarda önemli ticari satın almalar elde edecek.

İDMA Endonezya 4-6 Ekim 2023 tarihlerinde başkent Cakarta’da


Bölge bölgeleri Malezya, Vietnam, Avustralya, Filipinler, Yeni Zelanda, Tayland, Hindistan, Çin, Yeni Gine ve Myanmar’da da benzer durum söz konusu. Artan nüfusu şu anki bir üretim gereksiniminin önümüzdeki 5 yıl içinde ortalama yüzde 25’i elinde bulundurmakta. Aynı zamanda yem tüketiminin ise yaklaşık yüzde 30 seviyelerinde yayın gösterimi beklenen Güneydoğu Asya’da yem üretim kapasitelerinin, gelecek 5 yıl içinde ortalama yüzde 30 büyüyeceği tahmin ediliyor. İDMA Endonezya, artan un ve yem olanakları en uygun çözümler sunmak için tüm çevrenin ziyaretçi ve alım heyeti çalışmalarını yaparak yatırımcıları modern teknolojilerle buluşturacak. 4-6 Ekim 2023 tarihlerinde başkent Cakarta’da Güneydoğu Asya un, gözlem ve yem endüstrisinin bütün tüketicilerini yerli tüketicilerle bir araya getiren İDMA Endonezya,

Dünyanın her iki yanında Türk gözlem imzası var.

Gıdaya erişim, gıda güvenliği, sürdürülebilir üretim konularına önemli katkılar sağlayan İDMA fuarlarının organizasyonuü HAGE Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Ali Kalkan; “Pandemi, küresel iklim koruması, kuraklık gibi zorluklarla yüzleşmek zorunda kaldığımız son sürelere erişim, gıda güvenliği ve artan gıda talepleriyle birlikte sürdürülebilir üretimin gereksinimini daha fazla hissettiriyor.

İnsanlık grupları ilk sanayi üretimi arasında gösterilebilecek sektörler arasında yer alan değirmencilik ve un, yem, gözlem, bakliyat işleme sektörü; Gelişmiş teknolojik olanaklarla dünya güvenliği güvenli gıda erişimine büyük katkılar sunuyor. Tarihin ilk tarım toplumlarına ev sahipliği yapan coğrafyamız dünyanın en önemli un kullanıcıları arasında yer alıyor. Un eşleri uzun yıllara dayanan tecrübemiz, bu alanda teknoloji geliştiren ve ihracatla dünyada kalite standartlarını kendilerini bir sektöre yöneltmeye neden oldu.

Türk mühendislerinin geliştirdiği ürünlerle yerli markalarımızın imzası her yerde..

Bugün dünyada faaliyet gösteren gözlem, bakliyat ve yem işleme tesislerinin yüzyılında Türk mühendislerinin geliştirdiği ürünlerle yerli markalarımızın imzası var. Uzun yıllar süren, bakliyat ve yem işleme endüstrisinin ticaret ve ihracat hacmine büyük katkılar sağlayan, endüstri endüstrisinin en büyük buluşmalarına ev sahipliği yapan İDMA fuarlarını düzenleyenler için gurur kaynağı.

Yem, Tahıl İşleme Makineleri ve Teknoloji Üreticileri Güneydoğu Asya Pazarına Odaklandı..

İDMA fuarlarını yeni bir yaklaşımla hedef pazarlara taşıma vizyonumuzun ikinci durağı olacak Endonezya ise, özellikle küresel rekabette Çin ile birincilik mücadelesi veren yerli müşterilerimize önemli bir operasyon sunacak. Hem Güneydoğu Asya’nın hem de dünyanın en önemli ekonomileri arasında yer alan Endonezya, genç ve yüksek nüfusla yüksek potansiyellere sahip. Kişi başı Pirinç tüketiminde dünya lideri olan Endonezya aynı zamanda erişte, makarna, çikolata gibi hammadde olarak un kullanan önemli üretim tesislerine sahip.

Endonezya önemli yatırım planları olan büyük bir ülke.

Tahıl, bakliyat ve yem kullanımlarını tüketen olarak artan Endonezya, hem ülke içi talebi hem de bölge ülkelerinin ihtiyaçlarını karşılamak için önemli yatırım planları olan büyük bir ülke. Bu alandaki dünyanın en önemli sahipleri arasında yer alan yerli tedarikçilerimiz, Endonezya gibi stratejik bir pazardan önemli ticari satın almalarla sahip olmaya devam edecek” dedi. hem ülke içi talebi hem de bölge ülkelerinin ihtiyaçlarını karşılamak için önemli yatırım planları olan büyük bir ülke.

Bu alandaki dünyanın en önemli sahipleri arasında yer alan yerli tedarikçilerimiz, Endonezya gibi stratejik bir pazardan önemli ticari satın almalarla sahip olmaya devam edecek” dedi. hem ülke içi talebi hem de bölge ülkelerinin ihtiyaçlarını karşılamak için önemli yatırım planları olan büyük bir ülke. Bu alandaki dünyanın en önemli sahipleri arasında yer alan yerli tedarikçilerimiz, Endonezya gibi stratejik bir pazardan önemli ticari satın almalarla sahip olmaya devam edecek” dedi.

Türkiye başta Endonezya olmak üzere; Vietnam, Tayland, Malezya, Avustralya gibi bölge ülkelerde boy gösteriyor..

Güçlü üretim ve kaliteli ürün seçenekleriyle global pazarın önemli üreticileri arasında yer alarak 1 milyar dolarlık ihracat rakamına imza atan Türkiye’nin un, yem, tahıl işleme makineleri ve değirmen üreticilerini dünyanın önemli pazarlarıyla buluşturan İDMA, Endonezya atılımıyla yerli üreticileri sektörün dünya liderliğine bir adım daha yaklaştıracak. 270 milyon insanın yaşadığı Endonezya’nın başkenti Cakarta’da 4-6 Ekim 2023 tarihlerinde düzenlenecek IDMA Indonesia ile Güneydoğu Asya pazarında boy gösterecek olan Türkiye’nin önemli tahıl ve bakliyat makineleri üreticileri, başta Endonezya olmak üzere; Vietnam, Tayland, Malezya, Avustralya gibi bölge ülkelerinin un, tahıl, bakliyat ve yem ihtiyacını karşılayacak tesisler kurmayı hedefliyor.Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz