BEYPİLİÇ’ten“Dünya’nın en büyük pikniği ” 

0
9011

ETKİNLİK

Kanatlı sektörünün öncüsü

BEYPİLİÇ’ten“Dünya’nın En Büyük Pikniği ” 

Türkiye’nin önde gelen firmalarından ve kanatlı sektörünün öncülerinden biri olan nin katıldığı personel şenliği ve sünnet şöleni düzenledi.

Beypiliç Genel Müdürü Dr. Sait Koca, “Dünya’nın en büyük pikniği organize eder hale geleceğiz inşallah” dedi.

Beypiliç Genel Müdürü Dr. Sait Koca, şenliklere pandemi nedeniyle ara vermek zorunda kaldıklarını dile getirdi.
Beypiliç Genel Müdürü Dr. Sait Koca, şenliklere pandemi nedeniyle ara vermek zorunda kaldıklarını dile getirdi.

Pandemi nedeniyle, son olarak 2019 yılında düzenlen ve 3 yıl ara vermek zorunda kalınan Geleneksel Beypiliç Personel Şenliği ve Sünnet Şöleni, bu yıl yeniden düzenlendi. At Yaylası’nda gerçekleştirilen şenliğe binlerce vatandaş katıldı. Bolu ve çevre illerden gelen misafirler, şenlik alanında kurulan çadırların altında vakit geçirdi. Çocuklar ise kendileri için hazırlanan oyun alanlarında doyasıya eğlendi.

Hem çocuklar hem de yetişkinler için farklı oyunların düzenlendiği şenlik, oyunlarda derece elde edenlere hediyeler verildi. Şölende, Beypiliç’e ait tavuklar da mangal ateşinde pişirilerek, katılımcılara ikram edildi.

Türkiye’nin önde gelen firmalarından biri olan Beypiliç, At Yaylası’nda şenlik düzenledi.
Türkiye’nin önde gelen firmalarından biri olan Beypiliç, At Yaylası’nda şenlik düzenledi.

“DÜNYA’NIN EN BÜYÜK PİKNİĞİ ORGANİZE EDER HALE GELECEĞİZ”

Beypiliç Genel Müdürü Dr. Sait Koca,99 çocuğun sünnet olduğunu da dile getirirken, “Her sene yaptığımız bir şenlikti. Bu pandemi nedeniyle 3 sene ara vermek zorunda kaldık.  Bu sene ve geçen senekilerle beraber 99 çocuk sünnet oldu.  Ama bu geleneğimiz devam edecek” dedi.BEYPİLİÇ'ten“Dünya’nın en büyük pikniği '' 

Koca, şenliğe dair hedeflerinden de bahsetti.

Gelecek senelerde Dünya’nın en büyük pikniğini organize etme istediklerini ifade eden Koca, “ Önümüzdeki birkaç yıl içerisinde Dünya’nın en büyük pikniği organize eder hale geleceğiz inşallah” şeklinde konuşu.

BEYPİLİÇ fabrikada 15 ve 20 yılını dolduranlara  hediye takdimi..

Düzenlenen etkinliğe 10 bin çalışan ve ailesi katıldı. Canlı müzik eşliğinde oyunlar oynandı,  Fabrikada 15 ve 20 yılını dolduran personele hediyeleri takdim edildi. Çocuklar için oyun alanları kuruldu. Uçurtma şenliği yapıldı.

B

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz