SÜRÜ SAĞLIĞI VE YÖNETİMİ KONGRESİ 2024 Kasım’ında..

0
43

ÇİFTLİK HAYVANLARI HEKİMLİĞİ DERNEĞİ Düzenliyor.

SÜRÜ SAĞLIĞI VE YÖNETİMİ KONGRESİ

Dünya Buiatri Kongresi öncesi gerçekleştirilecek olan 8.Ulusal & 4.Uluslararası Sürü Sağlığı ve Yönetimi Kongresi 7-10 Kasım 2024 tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek

SÜRÜ SAĞLIĞI VE YÖNETİMİ KONGRESİ 2024 Kasım'ında..Dernek kurumsal sitesinden yapılan duyuruda Çiftlik Hayvanları Hekimliği Derneği başkanı ve Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı  olan Prof. Dr. Hasan BATMAZ, sektöre davet duyurusunda bulunmuştur.

”DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIM

Çiftlik Hayvanları Hekimliği Derneği (ÇHHD) olarak iki yılda bir düzenlediğimiz Sürü Sağlığı ve Yönetimi Kongrelerinde amacımız uluslararası düzeyde bilgi ve tecrübe paylaşımını sağlamak, güncel bilgileri meslektaşlarımıza ulaştırmaktır. Bu amaçla organize ettiğimiz kongrelerimizin başarısı 6-10 Eylül 2026 tarihinde İstanbul’da düzenleyeceğimiz 33.Dünya Buiatri Kongresi ile kanıtlanmıştır. Dünya Buiatri Kongresi öncesi gerçekleştireceğimiz 8.Ulusal & 4.Uluslararası Sürü Sağlığı ve Yönetimi Kongresi 7-10 Kasım 2024 tarihlerinde Antalya’da Royal Seginus Otelde yapılacaktır.

SÜRÜ SAĞLIĞI VE YÖNETİMİ KONGRESİ 2024 Kasım'ında..

Bugüne kadar ÇHHD olarak düzenlediğimiz bütün Sürü Sağlığı ve Yönetimi Kongrelerinde sığır sağlığını ilgilendiren konularda sektörün en büyük ve en geniş katılımlı kongrelerini siz katılımcılar ve destek olan sponsorlarla birlikte başarmış olmanın gururunu yaşamaktayız. Bu kongremize de sizleri davet eder, bir arada olabilmenin ayrıcalığını ve mutluluğunu yaşamayı dileriz.

Saygı ve sevgilerimle;

Prof. Dr. Hasan BATMAZ
Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı  ”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz