YUMURPİYAT 2024 ANTALYA’DA YAPILDI

0
6482

YUMURPİYAT 2024 ANTALYA’DA YAPILDI

YUMURPİYAT’ta bilimsel platformlar ve eğlenceli oyunlardan oluşan organizasyonun, olimpiyatlardan esinlenerek düzenlenen oyun kısmında ise takımlar eğlenceli ve heyecanlı bir dizi oyunda birbirleriyle yarışıyorlar.
Yumurta Üreticileri, Ürünleri ve Sanayicileri Derneği (YÜSAD) ve Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu (TGDF) üyesi ile Türkiye Yem Katkıları Üreticileri İthalatçıları ve Dağıtıcıları Derneği (TÜYEKAD) öncülüğünde organize edilen YUMURPİYAT 2024 Antalya’da düzenlendi.
Geçmiş yıllarda birkaç düzenlenen ve adı yumurta, piliç, olimpiyat sözcüklerinden esinlenerek oluşturulan YUMURPİYAT, ilk kez 1998 yılında Antalya Belek’te yapıldı. Eko sistemin gelişimi için yeni vizyon ve akımların paylaşıldığı, yaratıcı, interaktif, katılımcı ve herkesi kucaklayan bir organizasyon olan YUMURPİYAT’ın hedef ortaklığı fikrinin, sektör ortaklığı bilincine dönüştürülmesini amaçladığı ifade ediliyor.
??????????
??????????
YUMURPİYAT ile ilgili görüş açıklayan TGDF Genel Sekreteri Nihal Ayşe Mortepe, tüm sektör paydaşlarının müşterilerini davet edebilecekleri, gelirlerinin sektör dernekleri ve üniversitelerin iş birliğiyle yapılacak araştırmaların finansmanında kullanılacağı, sektörü desteklemeye devam edecek bir organizasyonla yapılan bu etkinlikte, paneller ve eğlenceli oyunlarla keyifli ve verimli bir birliktelik yaratıldığına vurgu yaptı.
YUMURPİYAT 2024 ANTALYA’DA YAPILDI
YUMURPİYAT’ta bilimsel platformlar ve eğlenceli oyunlardan oluşan organizasyonun, olimpiyatlardan esinlenerek düzenlenen oyun kısmında ise takımlar eğlenceli ve heyecanlı bir dizi oyunda birbirleriyle yarışıyorlar. Organizasyonda, birbirine rakip firmaların yöneticileri aynı takımda “sektör ortaklığı” bilinci içinde kazanmak için stratejiler geliştiriyor.Kısacası YUMURPİYAT bir birliktelik ve sektörel buluşma yaratan bir etkinlik olarak anılıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz