Güvenilir Ürün Platformu’ndan Bakan YUMAKLI ZİYARETİ

0
51

Güvenilir Ürün Platformu Tarım ve Orman Bakanlığına ziyaret gerçekleştirdi..

Güvenilir Ürün Platformu Başkanı Celal Toprak ve Genel Sekreteri Elif Attepe’ye İstanbul Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ahmet Bülent Kasap’ta eşlik etti.

Ankara ziyareti kapsamında Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı makamında ziyaret eden, Güvenilir Ürün Platformu Başkanı Celal Toprak ve Genel Sekreteri Elif Attepe’ye İstanbul Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ahmet Bülent Kasap’ta eşlik etti.
Mevcut çalışmalar hakkında bakan Yumaklı’ya bilgi veren heyet, 2024 de yapılması planlanan projeleri anlattı. Borsa Meydanı’nda Sektörler Konuşuyor toplantılarının sektöre faydasına vurgu yaparak heyeti tebrik eden bakan İbrahim Yumaklı ile Tarım Bakanlığı paydaşlığında gerçekleştirilmesi planlanan projeler de konuşuldu.

Güvenilir Ürün Platformu'ndan Bakan YUMAKLI ZİYARETİAyrıca Tarım Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürü Uğur Erdem’i makamında ziyaret eden platform ve beraberindeki heyet ceviz ve badem konusunda istişarelerde bulundu. Doğu Manisa Ceviz ve Badem Üreticileri Kooperatifi Başkanı Tayfun Erpek, Kâhta Sert Kabuklu Meyve Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Sena Yıldırım ve İstanbul Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ahmet Bülent Kasap’ın da bulunduğu toplantıda ceviz ve badem üreticilerinin sıkıntıları Genel Müdür Uğur Erdem’e aktarıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz