Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkanlığına TEKRAR Bülent Tunç..

0
24

Bülent Tunç Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkanlığına yeniden seçildi..

Birliğin olağan genel kurulu, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın katılımıyla, Grand Mercure Ankara Otel’de gerçekleştirildi.Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkanlığına TEKRAR Bülent Tunç..
Tunç, konuşmasında sektörün zorluklarına dikkat çekerek, Tarım ve Orman Bakanlığı ile işbirliği yaparak sektörün ilerlemesi için çalıştıklarını belirtti. Ayrıca, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı tarafından hayvancılık sektörü için beş yıllık yol haritasının açıklandığını ve bu yol haritasını desteklediklerini ifade etti.

Birliğin olağan genel kurulu, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın katılımıyla, Grand Mercure Ankara Otel’de gerçekleştirildi.Tunç, buradaki konuşmasında, Kovid-19 salgını ve Kahramanmaraş merkezli depremlerin olumsuz etkilerinin hissedildiği bir dönem yaşadıklarını belirterek, sektörün daha ileri gitmesi için, Tarım ve Orman Bakanlığı başta olmak üzere, ilgili kurumlarla ortak çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkanlığına TEKRAR Bülent Tunç.. Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkanlığına TEKRAR Bülent Tunç..
Kırmızı et üreticileri için üretim süreçlerinin kolay olmadığına işaret eden Tunç, et fiyatlarıyla ilgili spekülasyon yapanların bu süreçleri de düşünmeleri gerektiğini dile getirdi.Hayvancılık sektörü için beş yıllık yol haritasının Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı tarafından açıklandığına dikkati çeken Tunç, sektör olarak yol haritasını desteklediklerini bildirdi.Tunç, Türkiye’de kırmızı üretiminde sorun olmadığını da ifade etti.Bülent Tunç’un yeniden birlik genel başkanı seçildiği genel kurulda, Birliğin faaliyet raporları da ibra edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz