Beypiliç, Bolca, CP, Erpiliç, Gedik Piliç çok ”İTİBARLI”lar..

0
9037

ARAŞTIRMA

15 bin kişi ile gerçekleştirilen araştırmada;

Beypiliç, Bolca, CP, Erpiliç, Gedik Piliç çok ”İTİBARLI”lar..

Türkiye geneli gıda sektörü alfabetik sıralaması Beyaz Ette Banvit, Beypiliç, Bolca, CP, Erpiliç, Gedik, Keskinoğlu, Lezita, Orvital, Şenpiliç şeklinde sıralamada Türkiye’nin itibarlı markaları olarak bu yılda yerlerini aldılar.

Beypiliç, Bolca, CP, Erpiliç, Gedik Piliç çok ''İTİBARLI''lar..

Beypiliç, Bolca, CP, Erpiliç, Gedik Piliç çok ''İTİBARLI''lar.. 15 bin kişi ile gerçekleştirilen araştırma

Türkiye İstatistik Kurumu’nun “Türkiye Örneklemi” olarak kabul ettiği 26 bölge ve 72 ilde 15 Aralık 2023 – 15 Ocak 2024 tarihleri arasında yaklaşık 15 bin kişi ile gerçekleştirilen araştırmada; ana ve alt sektörleri ile toplam 40 farklı sektördeki markaların itibar derecelendirmesi yapıldı ve Türkiye’nin itibarlı markaları belirlendi.

Beypiliç, Bolca, CP, Erpiliç, Gedik Piliç çok ''İTİBARLI''lar..

TÜRKİYE’NİN ‘EN İTİBARLI MARKALARI’ BELLİ OLDU

Türkiye İtibar Akademisi tarafından bu yıl 13’üncüsü gerçekleştirilen Türkiye İtibar Endeksi Araştırması sonuçları açıklandı.Türkiye geneli gıda sektörü alfabetik sıralaması Beyaz Ette Banvit, Beypiliç, Bolca, CP, Erpiliç, Gedik, Keskinoğlu, Lezita, Orvital, Şenpiliç şeklinde sıralamada Türkiye’nin itibarlı markaları olarak bu yılda yerlerini aldılar.

İstanbul Kent Üniversitesi iş birliğinde, Türkiye İtibar Akademisi tarafından 13’üncüsü gerçekleştirilen araştırmanın sonuçları açıklandı. Beypiliç, Bolca, CP, Erpiliç, Gedik Piliç çok ''İTİBARLI''lar..   Beypiliç, Bolca, CP, Erpiliç, Gedik Piliç çok ''İTİBARLI''lar..

Türkiye geneli gıda sektörü alfabetik sıralama yer alan gıda üreticisi Beyaz Et firmaları  Banvit, Beypiliç, Bolca, CP, Erpiliç, GedikPiliç, Keskinoğlu, Lezita, Orvital, Şenpiliç yanında;

Beypiliç, Bolca, CP, Erpiliç, Gedik Piliç çok ''İTİBARLI''lar..Marketler Zinciri kategorisinde de Süt Ve Süt Ürünleri alanında Atatürk Orman Çiftliği, Dost, Eker, İçim, KAY, Mis, Pınar, Sütaş, Torku, Ünal gibi firmların  sıralamada olduğu gözlemlendi.

“Marka tercihlerinde çeşitlilik arttı”

Türkiye genelinde tesadüfi seçim metotları ile belirlenen 15 bin kişinin CATI yani bilgisayar destekli telefonla görüşme yöntemi ile arandığını belirten İtibar Akademisi Başkanı Ertan Acar “10 yılı aşkın süredir düzenli olarak gerçeleştirdiğimiz Türkiye İtibar Endeksi karşımıza her yıl değişik sonuçlar çıkartarak Türk halkının seçimlerini ve seçimlerindeki değişiklikleri gözlemlemek için çok değerli bir araştırma oldu” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz