Ana Sayfa Hayvancılık Kanatlı Marel ve Beypiliç’in işbirliği 30 yıldır gelişiyor..

Marel ve Beypiliç’in işbirliği 30 yıldır gelişiyor..

0
7413

HABER

Türkiye’deki kümes hayvancılığı endüstrisinde,

Marel ve Beypiliç’in İşbirliği 30 Yıldır Sürüyor..

Beypiliç şu anda Marel ekipmanlarıyla iki üretim hattı işletiyor ve her hat saatte 12.000 piliç işliyor.

Hatlar, Beypiliç’in tamamı en yüksek gıda güvenliği standartlarında üretilen 150’den fazla tavuk ürününü üretmesine olanak sağlıyor.

Marel, Türkiye’deki entegre kümes hayvanı işleyicisi Beypiliç ile işbirliğini genişletiyor. Otuz yılı aşkın işbirliğiyle Marel ve Beypiliç, Türkiye’deki kümes hayvanı endüstrisi için ileriye doğru atılmış önemli bir adımı temsil eden, son teknolojiye sahip yeni bir yeşil alan projesine başlamaya hazırlanıyor.

Marel ve Beypiliç işbirliği ortaklığı genişleyecek ve Türkiye’de büyüyen kümes hayvancılığı pazarını dönüştürecek..

Beypiliç şu anda Marel ekipmanlarıyla iki üretim hattı işletiyor ve her hat saatte 12.000 piliç işliyor. Hatlar, Beypiliç’in tamamı en yüksek gıda güvenliği standartlarında üretilen 150’den fazla tavuk ürününü üretmesine olanak sağlıyor.

Türkiye’de kümes hayvanı pazarı, hem artan iç tüketim hem de ihracattaki istikrarlı artışın etkisiyle hızla büyüyor. Bu, Beypiliç’in ayak izini ve işleme yeteneklerini genişletme, perakende ve gıda hizmetleri de dahil olmak üzere Türkiye’nin iç pazarlarına hizmet vermenin yanı sıra Orta Doğu ve komşu ülkelerdeki varlığını genişletme fırsatına yol açıyor.

Son teknolojiye sahip bir tesis inşası..

Marel, Beypiliç için, her biri saatte 15.000 piliç işleme kapasitesine sahip iki üretim hattıyla donatılmış, 60.000 metrekareye yayılan yepyeni, son teknolojiye sahip bir tesis olarak sıfırdan bir proje tasarlayacak ve teslim edecek.

Tesisin tamamı Marel’in kapsamlı Innova yazılımıyla entegre edilecek ve Beypiliç’in sürecin her aşamasında performansı artırmasına ve üretkenliği artırmasına olanak tanıyacak. Beypiliç ayrıca, nugget ve şnitzel gibi hazır gıda ürünlerine ayrılmış iki hattıyla tüketicinin hazır gıdalara yönelik artan talebini de karşılayacak.

Türkiye’deki kümes hayvanı pazarı büyüyor ve tavuk, ülkenin beslenmesinde ana protein kaynağı olarak görev yapıyor. Tavuk eti üretiminin %4,4, tüketiminin ise %4,7 artması bekleniyor. Türkiye, 2023 yılında ihracatını neredeyse ikiye katlayarak 600 bin tona çıkararak bölgenin kümes hayvanı sektöründeki konumunu sağlamlaştırdı.

Marel ve Beypiliç'in işbirliği 30 yıldır gelişiyor..Marel Poultry’nin Genel Müdür Yardımcısı Roger Claessens kurumsal sitelerinde yer alan sözlerinde Beypi/ Beypiliç ile alakalı şu açıklamalarda bulundu::’Beypiliç ile devam eden işbirliğimiz, Türkiye’nin kümes hayvanı sektöründe üretimin dönüştürülmesi konusunda ortak bir kararlılığa işaret etmektedir. Marel ve Beypiliç birlikte, çiftlikten çatala kadar her ürünün dünya çapındaki tüketiciler için en yüksek kalite ve güvenlik standartlarına sahip olmasını sağlamaya kararlıdır.”

Marel ve Beypiliç'in işbirliği 30 yıldır gelişiyor..Beypi/ Beypiliç Genel Müdürü Dr. Sait Koca iş birlikteliği  süreciyle ilgili olarak”Pazar talebini karşılamak için işleme yeteneklerimizi artırmaya hazırız ve Marel bunu başarmamıza yardımcı olacak mükemmel ortaktır. Beypiliç olarak kendimizi tüketicilere en kaliteli tavuk ürünlerini sunmaya adadık.”açıklamalarında bulundu.

 

 

Açık Kaynak:Marel Kurumsal sitesi (marel.com )

YORUM YOK

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz