Pınar Et’e “En beğenilen şirket” ödülü..

0
8162

Pınar Et’e “En beğenilen şirket” ödülü..


Pınar Et, Zenna Araştırma Şirketi tarafından düzenlenen “İş Dünyasının En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında, “Paketlenmiş Et Ürünleri” kategorisinde “En beğenilen şirket” seçildi.


Hem Türkiye’nin hem de dünyanın 40 farklı ülkesinin sofralarına hijyenik ve kaliteli hayvansal protein içeren gıdalar üreten Pınar Et’in Genel Müdürü Hüseyin Demir, “Gıda sektöründeki 38 yıllık tecrübemizin bizlere verdiği güç ve özgüven ile sürdürebilirlik hedeflerimiz doğrultusunda çevresel farkındalığımızı da koruyarak nitelikli gıda ürünlerimizi sofralarla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Türkiye’nin ilk özel girişim entegre et tesisi olarak kurulan, AB standartlarında ve sertifikalarla tescillenmiş hijyenik koşullarda üretim yapan Pınar Et, Capital Dergisi ve Zenna Araştırma Şirketi tarafından düzenlenen “İş Dünyasının En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında, “Paketlenmiş Et Ürünleri” kategorisinde “En beğenilen şirket” seçildi.


20 Haziran’da, İstanbul’daki Mandarin Oriental Bosphorus Otel’de gerçekleştirilen ödül töreninde, ödülü Pınar Et Genel Müdürü Hüseyin Demir aldı. İş dünyasında yenilikçilik ve sürdürülebilirlik performansıyla fark yaratan şirketlerin karnesi sayılan ödülü verenlere teşekkür eden Hüseyin Demir, “Sektörümüzün öncüsü olarak üretim ve tüketim süreçlerinin her aşamasında gösterdiğimiz özenin tüketicilerimiz tarafından takdir edilmesi bizleri motive ediyor. 38 yıldır olduğu gibi, bundan sonra da sürdürebilirlik hedeflerimiz doğrultusunda çevresel farkındalığımızı da koruyarak nitelikli gıda ürünlerimizi sofralarla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.Pınar Et'e "En beğenilen şirket" ödülü..

En Beğenilen Şirketler Araştırması

Her yıl farklı sektörlerden 422 şirketi temsilen 1.710 yönetici katıldığı araştırma 2022 yılında online (CAWI) anket tekniği uygulanarak gerçekleştirildi. En Beğenilen Şirketler, tüm iş dünyası temsilcilerinin görüşleri üzerinden hesaplanırken, sektörlerin en beğenilen şirketleri, ilgili sektörün profesyonellerinin görüşleri alınarak belirlendi. Bağımsız araştırmacılık kurallarıyla objektif bir şekilde hazırlanan çalışma, iş dünyasının 21 kriterde en iyi 20 şirketinin yanı sıra sektörlerinin en beğenilen ilk 3 şirketini belirliyor. Aynı zamanda beğeni liginde yükselişe geçecek geleceğin yıldız şirket adaylarına ve sektörlerine de ışık tutuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz