Poultech’ten ”Kuluçka ve Otomasyon” Semineri gerçekleştirildi..

0
5376

Seminer/ETKİNLİK

VIV Türkiye fuarı öncesinde,

Poultech’ten ”Kuluçka ve Otomasyon” Semineri

Prof. Dr. Okan ELİBOL’UN ” Erken Embriyo Dönemi konusundaki paylaştığı değerli bilgiler katılımcılarca memnuniyet yaratırken, soru ve cevaplar şeklindeki bilgilenmelerin yanı sıra katılımcıların kendi görüş ve bilgilerini paylaşmaları da memnuniyet yarattı..

Prof. Dr. Okan ELİBOL’UN ” Erken Embriyo Dönemi konusundaki paylaştığı değerli bilgiler katılımcılarca memnuniyet yarattı..
Prof. Dr. Okan ELİBOL’UN ” Erken Embriyo Dönemi konusundaki paylaştığı değerli bilgiler katılımcılarca memnuniyet yarattı..

Her iki senede bir VIV Türkiye fuarı öncesinde Poultech tarafından düzenlenen seminer bu yılda 4’ncüsü olarak ”Kuluçka ve Otomasyon” Semineri adı altında gerçekleştirildi.

POULTECH firmasına da teşekkürler..

Poultech firması tarafından İstanbul’da gerçekleştirilen ”Kuluçka ve Otomasyon” Seminerine gerek yurt dışından gerekse yurt içinden katılan sektör temsilcileri ve firmaları ile üreticiler seminere yoğun ilgi gösterirken, fuar öncesi bir bilgilenme toplantısı daha gerçekleştiren POULTECH firmasına da teşekkürler de bulunuldu..

Poultech'ten ''Kuluçka ve Otomasyon'' Semineri gerçekleştirildi..Poultech'ten ''Kuluçka ve Otomasyon'' Semineri gerçekleştirildi..

HVAC/ İKLİMLENDİRME, Kuluçkalarda Egale Trax Takip Sistemi..

Seminerde HVAC/ İKLİMLENDİRME, Kuluçkalarda Egale Trax Takip Sistemi, Manuele Karşı Otomasyon öneri ve Verimliliği konuları anlatımı ile beraber  Ankara Üniversitesi Zootekni Bölümü hocalarından Prof. Dr. Okan ELİBOL’UN ” Erken Embriyo Dönemi konusundaki paylaştığı değerli bilgiler katılımcılarca memnuniyet yaratırken, soru ve cevaplar şeklindeki bilgilenmelerin yanı sıra katılımcıların kendi görüş ve bilgilerini paylaşmaları da memnuniyet yarattı..

Poultech'ten ''Kuluçka ve Otomasyon'' Semineri gerçekleştirildi..Poultech'ten ''Kuluçka ve Otomasyon'' Semineri gerçekleştirildi..

Her iki senede bir VIV Türkiye fuarı’na katılan POULTECH STANDI DOLDU TAŞTI

Bu yılda VIV TÜRKİYE FUARINA katılarak sektörle büyük buluşmasını gerçekleştiren POULTECH FİRMASI standı fuar süresince doldu taştı.Stantlarına ziyarette bulunduğumuz Poultech Ekipman Firması Genel Müdürü Rıdvan M. Karakoç”VIV Turkiye Tavukçuluk Fuarında tüm ekibimiz ile birlikte yer aldık..Fuar öncesi herzamanki gibi geleneksel hale gelen Seminerimizi de gerçekleştirdik. Bu yıl 4’ncüsü olarak düzenlenen seminerimiz ”Kuluçka ve Otomasyon” adı altında gerçekleştirildi.Uzun bir aradan sonra sektör temsilcileri ve üreticileri ile bir arada bulunmak bizleri çok memnun etti..” diye konuştu

Haber:Şenol CİĞERLİ

Poultech'ten ''Kuluçka ve Otomasyon'' Semineri gerçekleştirildi.. Poultech'ten ''Kuluçka ve Otomasyon'' Semineri gerçekleştirildi..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz