Trouw Nutrition Türkiye’ye Yeni Kalite Güvence Müdürü GETİRİLDİ..

0
3439

Dünyanın hayvan besleme uzmanı Trouw Nutrition’ın Türkiye operasyonunda üst düzey atama gerçekleşti

Ferda Akgün, Trouw Nutrition Türkiye’nin yeni Kalite Güvence Müdürü oldu.
Ferda Akgün, Trouw Nutrition Türkiye’nin yeni Kalite Güvence Müdürü oldu.

Trouw Nutrition Türkiye’ye Yeni Kalite Güvence Müdürü..

Ferda AKGÜN..

Trouw Nutrition Türkiye’nin Kalite Güvence Müdürlüğü görevine gıda sektöründe uzun yıllar tecrübesi bulunan Ferda Akgün getirildi.

Uluslararası ağı, güçlü Ar-Ge yapısı ve kaliteli ürün gruplarının yanı sıra çözüm odaklı hizmet ve servisleriyle de öne çıkan hayvan besleme sektörünün güçlü oyuncusu Trouw Nutrition’ın Türkiye operasyonunda önemli bir atama gerçekleşti. Yaklaşık 10 yıldır gıda sektörünün farklı alanlarında deneyimi bulunan Ferda Akgün, Trouw Nutrition Türkiye’nin yeni Kalite Güvence Müdürü oldu.

Atakent Anadolu Lisesi’nden 2003 yılında mezun olan Ferda Akgün, lisans eğitimini 2009 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünde tamamladı. Ardından 2014 – 2019 yılları arasında Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünde okudu. Üniversite hayatı boyunca Sakıpağa Süt Mamülleri, Yummy Meyve Suları gibi firmalarda staj yapan Akgün, profesyonel çalışma hayatına ise 2009 yılında Zey-Tur San (Berrak Turşuları) şirketinde Üretim Hat Şefi olarak başladı. Aynı şirkette 2010-2012 yılları arasında Üretim Müdürü pozisyonunda görev yapan Akgün, ardından 2012-2014 yılları arasında Milford Yıldız Gıda’da Üretim Mühendisi olarak çalıştı. 2014-2017 yılları arasında Nissin Yıldız Gıda’da Kalite Güvence Uzmanı olan Akgün, 2021-2022 yılları arasında Seğmen Kardeşler Gıda Üretim ve Ambalaj firmasında Üretim Şefi görevini üstlendi. Ferda Akgün, bundan sonraki çalışmalarını Trouw Nutrition Türkiye bünyesinde Kalite Güvence Müdürü olarak sürdürecek.

Nutreco Hakkında

100 yılı aşkın deneyimiyle Nutreco, hayvan besleme konusunda Trouw Nutrition ve akuakültür balıkçılığı yemleri konusunda Skretting markalarıyla global bir lider olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Nutreco’nun dünya çapında 37’den fazla ülkedeki 12 bin 100 yetkin çalışanı yaptıkları her işte sürdürülebilirliğin en öncelikli odak noktası olmasını sağlayacak şekilde “Geleceği Besleme” misyonu çerçevesinde çalışıyor. Çözümlerini beslemenin ötesine ulaştıran Nutreco, müşterilerinin artan nüfus için daha fazla besini sürdürülebilir şekilde üretmelerine yardımcı olmak üzere sınıfının en iyi tavsiye ve teknolojilerini sunuyor. NuFrontiers ekibi değer zinciri üzerinden gelecek nesil çığır açan yeniliklerin tanımlanması, geliştirilmesi ve bu alanda yatırım yapılması için çalışıyor. 2019 yılında 6.4 Milyar Euro net gelir elde eden ve 19.2 milyar net satışa sahip olan Nutreco, çok uluslu bir aile kuruluşu olan SHV Holdings N.V’nin bir iştirakidir.

www.nutreco.com/ 

Trouw Nutrition ve Trouw Nutrition Türkiye Hakkında

Müşterilerinin sağlıklı çiftlik hayvanları yetiştirmelerine yardımcı olmak için kendisini 90 yıldır inovasyona adayan Trouw Nutrition, hem sektör hem de dünyanın her yerindeki insanlar için daha sürdürülebilir bir gelecek inşa etmeyi derinden önemsiyor. Kaliteli et, yumurta ve süt üretimine yardımcı olmak için bilimin ve teknolojinin ışığında hareket eden şirket; gıda üreticilerini, tavsiye ve verileri parmak uçlarına getiren

teknolojisiyle destekliyor. Trouw Nutrition, 39 ülkede 8.000’den fazla çalışanı ile yemden işlenmiş gıdaya kadar besin zincirinin karşılaştığı zorlukları çözmek ve müşterilerine yardımcı olmak amacıyla çalışmalarını gerçekleştiriyor. Trouw Nutrition’ın geniş yem spesiyaliteleri, yem katkıları, premiksler, besleme modelleri ve hizmetler portföyü, markayı yem, çiftlik ve sağlıkta sürekli artan uzmanlığıyla birlikte her müşterinin yerel durumuna uygun, ihtiyaca özel, entegre çözümlerin oluşturulması konusunda sınırsız olanaklar sağlayan tek durak noktası haline getiriyor. Trouw Nutrition, 105 ülkede

22 üretim tesisiyle çiftçiler, kendi yemini üreten işletmeler, yem üreticileri, entegre üreticiler ve distribütörlere ihtiyaç duydukları her yerde destek oluyor. Doğru beslemenin ve iyi çiftlik yönetiminin endüstriyi ve hatta gezegeni dönüştürebileceğine inanan Trouw Nutrition, bu hedefle günümüzün yemden işlenmiş gıdaya uzanan besin zincirinin sürdürülebilir işleyişi için çalışıyor.

Global marka gücünü yerel pazarın dinamiklerine hâkim olma yetisiyle birleştiren Trouw Nutrition Türkiye, Ankara’da bulunan genel merkezi, Zonguldak’taki üretim tesisi ve İzmir’de Antrepo-Lojistik Merkezi ile faaliyetlerini gerçekleştiriyor. Zonguldak’taki fabrikasında; ruminant, balık ve kanatlı kategorilerinde vitamin ve mineral premiksleri ile toksin bağlayıcılar gibi özel ürünler üretiyor, maya ve organik asit karışımlarının ise tedariğini sağlıyor. Aynı zamanda analizler, besleme ve ekonomik üretim modelleri içeren NutriOpt konsepti ile ham madde ve yem analiz hizmetleri sunarak Türk hayvancılık sektörünün gelişimi ve sürdürülebilir büyümesi için çalışıyor. Trouw Nutrition Türkiye; global ağı, güçlü Ar-Ge yapısı, kaliteli, geniş ve artırılabilir ürün gamı, çözüm odaklı hizmet ve servisleri, deneyimli insan kaynağı, teknolojik ve dijital alt yapısı ile 2007 yılından bu yana her yıl artan bir ivmeyle Türkiye’de faaliyetlerini sürdürüyor.

www.trouwnutrition.com.tr/ 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz