“Uluslararası Kanatlı Kongresi 2023” ELAZIĞ’da Düzenlenecek..

0
4272

Bilimsel Tavukçuluk Derneği çalışmalarıyla  “Uluslararası Kanatlı Kongresi 2023”ün düzenlenmesi hazırlıkları sürdürülüyor..

“Uluslararası Kanatlı Kongresi 2023” ELAZIĞ'da Düzenlenecek..

Bilindiği üzere Corona Virus krizi ve pandemi kuralları nedeniyle iki yılı aşkın bir süredir Bilimsel Tavukçuluk Derneği olarak eğitici ve tanıtıcı faaliyetlerine ara veren dernek;  şimdi tekrar Bilimsel Tavukçuluk Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr. Rüveyde AKBAY’ın yaptığı yeni bir duyuruyla sektöre ELAZIĞ’a davet açıklaması yapıldı..“Uluslararası Kanatlı Kongresi 2023” ELAZIĞ'da Düzenlenecek..
Bilimsel Tavukçuluk Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr. Rüveyde AKBAY’ın yaptığı yeni duyuru bilimsel program işleyişi şu şekilde ifade edildi:

“Uluslararası Kanatlı Kongresi 2023” ile bilimsel çalışmalarımıza yeniden başlıyoruz..”

‘ Corona Virus krizi ve pandemi kuralları nedeniyle iki yılı aşkın bir süredir Bilimsel Tavukçuluk Derneği olarak eğitici ve tanıtıcı faaliyetlerimize ara vermiştik.

2023 yılında 5 – 8 Ekim tarihleri arasında Elazığ’da düzenleyeceğimiz “Uluslararası Kanatlı Kongresi 2023” ile bilimsel çalışmalarımıza yeniden başlamayı planlıyoruz. Uluslararası Kongrede yer alması beklenen tebliğ konuları ekte sunulmuştur.

Uluslararası Kanatlı Kongresi ‘2023
(International Poultry Congress’ 2023 of WPSA Turkish Branch)

“Uluslararası Kanatlı Kongresi 2023”ün Ana Teması

Bildiri Konu Başlıkları
– Gıda güvenliği ve gıda güvencesi bakımından kanatlı hayvancılığın önemi
–Kanatlı eti ve yumurtanın insan sağlığına etkileri
– Kanatlı hayvan yetiştirme ve ıslahı
– Kanatlı hayvanların beslenmesi
– Kanatlı beslemede alternatif yem kaynakları
– Kuluçka yönetimi, yeni trendler
– Küresel ısınmanın kanatlı üretimine etkileri
– Kanatlı hayvancılıkta çevresel etkiyi azaltma yolları
– Kanatlı hayvancılıkta antibiyotiksiz üretim konseptinde gelişmeler
– Atık yönetimi
– Biyogüvenlik Kanatlı sağlığı
– Kanatlı refahı
– Yumurta ve et tavukçuluğunda farklı yetiştirme sistemleri
– Kanatlı hayvancılıkta bilişim teknolojilerinden yararlanma (hassas hayvancılık, erken uyarı ve tanı)
– Kanatlı kümes ekipmanları
– Kanatlı eti kalitesi ve et ürünleri
– Yumurta kalitesi ve yumurta ürünleri
-Hindi ve su kanatlılarının yetiştirilmesi ve beslenmesi

Kanatlı sektörünün tüm paydaşlarına duyururken; 2023 yılında 5 – 8 Ekim tarihleri arasında Elazığ’da buluşmak dileğiyle diyorum..’

ANİMAL DERGİSİ, VETERİNER DERGİSİ ve www.hayvancilikhaber.com’dan “Uluslararası Kanatlı Kongresi 2023”e TAM DESTEK..!

ANİMAL DERGİSİ, VETERİNER DERGİSİ ve www.hayvancilikhaber.com haber portalları olarak desteklediğimiz bu ELAZIĞ‘da düzenlenecek olan “Uluslararası Kanatlı Kongresi 2023”ün başarılı olabilmesi için kanatlı sektöründe faaliyet göstermekte olan tüm firmaların gerek sponsor olarak gerekse bilimsel sunumlarda bulunarak destek vermesi ve  yer alması bilimin 3 gün boyunca  konuşulacağı bir etkinlik olarak çok değerli bir imkan olarak görülüyor..

Bilimsel Tavukçuluk Derneği Geçmiş dönemlerde düzenlediği uluslararası büyük seminerler ile Türk ve dünya kanatlı sektörünün de çalışmalarını yakinen takip edip değer verdiği ve  katılımlarında bulunduğu bir uluslararası bir dernek..

Ana tema: ”Sürdürülebilir Kanatlı eti ve yumurta üretimi için stratejik yaklaşımlar’

Türk kanatlı sektörünün de her zaman yanında yer alarak  destek verdiği Bilimsel Tavukçuluk Derneği etkinlikleri, bu güne kadar hep başardıklarıyla dikkat çekerken ; sektöre katkılarının yanı sıra  yabancı konuk konuşmacılarında bu bilimsel etkinliklerde yer alması ile ülke tanıtımına  katkılaraı da hep takdir edildi.

Bilimsel Tavukçuluk Derneğin bu kezde Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr. Rüveyde AKBAY‘ın yaptığı yeni duyurusu ile 2023 yılının 5 – 8 Ekim tarihleri arasında Elazığ’da düzenleyeceği “Uluslararası Kanatlı Kongresi 2023” ün ana temasının da   ”Sürdürülebilir Kanatlı eti ve yumurta üretimi için stratejik yaklaşımlar’‘ olarak açıklayarak bilimsel sunumlarda bulunulmasına ön ayak olacaklarını  ifade ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz