VHD Yöneticileri Belgeselci Nebil ÖZGENTÜRK ile BİR ARAYA GELDİ..!

0
2234

Veteriner Hekimler Derneği’nin SÜRPRİZİNE HAZIR MISINIZ ?

Veteriner Hekimler Derneği’nin kurumsal facebook sayfalarından paylaştıkları Gazeteci- Araştırmacı Belgesel yapımcısı NEBİL ÖZGENTÜRK ile beraber çekilmiş resimlerini ve altında yayınladıkları ilginç yazı metni dikkatimizi çekerken; bizlerde siz sektör temsilcilerine ”ANLAMIŞSINIZDIR HERHALDE !? ” diyerek bahsedilen sürprize hazır olmanıza bu haber vurgusuyla dikkat çekmek istedik..VHD Yöneticileri Belgeselci Nebil ÖZGENTÜRK ile BİR ARAYA GELDİ..!

 

HAYVAN SAĞLIĞINDA bilim insanlarımızı ve tarihi değerlerimizi  genç nesillere aktarmak ZAMANI..

”Biz Veteriner Hekimler Derneği için, ömrünü hayvan ve insan sağlığına adamış, adı altın harflerle  yazılacak   bilim insanlarımızı  ve  tarihi değerlerimizi  genç nesillere aktarmak, kutsal emanetlerimizden biridir.VHD Yöneticileri Belgeselci Nebil ÖZGENTÜRK ile BİR ARAYA GELDİ..!

VETERİNER HEKİMLERİ DERNEĞİ:”İpuçları  olarak bu fotoğrafları paylaşmaktan mutluyuz. Bizi takipte kalın.” 

'' VGH olarak gazeteci ve yönetmen Nebil ÖZGENTÜRK ile, AÜVF Dekanı Prof. Dr. Ender YARSAN'ı ziyaret ettik..''
” VHD olarak Gazeteci ve Yönetmen Nebil ÖZGENTÜRK ile, AÜVF Dekanı Prof. Dr. Ender YARSAN’ı ziyaret ettik..”

Çünkü geçmişe ait izler ve bilgiler, yarınımızı aydınlatacak elimizdeki meşalelerdir. Bu düşünceyle çıktığımız yolda tüm camiamız ve tüm toplumla paylaşacağımıza bir sürprizimiz var. İpuçları  olarak bu fotoğrafları paylaşmaktan mutluyuz. Bizi takipte kalın.”

Editorial düzenleme: YILMAZ KURŞUN- GAZETECİ YAZAR,

 

VHD Yöneticileri Belgeselci Nebil ÖZGENTÜRK ile BİR ARAYA GELDİ..!Ord. Prof.Dr. Süreyya Tahsin Aygün Belgeseli ÇEKİLİYOR

Veteriner Hekim Hakan BOYAR‘ın facebook sayfalarında da yer alan bilgiler göre Ord. Prof.Dr. Süreyya Tahsin Aygün Belgeselinin çekildiği ifade edilirken; açıklamalarında şu sözler yer buldu:

” Veteriner Hekimleri Derneği’nin girişimleri ile Belgesel yapımcısı, gazeteci-yazar Sayın Nebil Özgentürk tarafından Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesinde bir belgesel çekimi çalışması başladı.

Belgeselde dünyada ilk kök hücre çalışmalarını yapan, talidomid ilacının Türkiye’ye girmesine engel olarak binlerce çocuğun ölümünü veya sakat kalmasını önleyen, başta şarbon olmak üzere birçok zoonoz hastalığın aşısını bulan, böylelikle insan ve hayvan sağlığına  tarifsiz hizmetler yapan istiklal savaşı madalyalı hocamız Veteriner hekim Tuğgeneral Ord. Prof. Dr. Süreyya Tahsin Aygün (1895-1981) ün hayatı konu edilecek.

Gazeteci ve Yönetmen Nebil ÖZGENTÜRK ile, AÜVF Dekanı Prof. Dr. Ender YARSAN’ı çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunup,Veteriner hekim Tuğgeneral Ord. Prof. Dr. Süreyya Tahsin Aygün (1895-1981) ün hayatı konusunda anlatımlarda bulunurken..
Gazeteci ve Yönetmen Nebil ÖZGENTÜRK ile, AÜVF Dekanı Prof. Dr. Ender YARSAN’ı çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunup,Veteriner hekim Tuğgeneral Ord. Prof. Dr. Süreyya Tahsin Aygün (1895-1981) ün hayatı konusunda anlatımlarda bulunurken..

Anabilim dalımızda yıllarca çalışan, bana ve diğer akademisyenlere mükemmel bir örnek olan Süreyya Paşamızın belgesel filminin çekimi için emeği geçenlere çok teşekkür ediyor ve sabırsızlıkla gösterime gireceği günü bekliyorum..”

Bizlerde sektör yayınlarımız alan Animal Dergisi- Veteriner Dergisi ve www.hayvancilikhaber.com adına Veteriner Hekimler Derneği tarafından hazırlanan ve Nebil Özgentürk ün çekimlerini yaptığı çalışma. Emeği geçenlere şimdiden teşekkür ediyoruz.

Editorial düzenleme: YILMAZ KURŞUN- GAZETECİ YAZAR,

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz