Hastavuk seminerinde ödüller verildi

0
9124

SENİNER

250 üreticinin katıldığı

HasTavuk seminerinde ödüller verildi

  
Balıkesir’de tavuk üretimi konusunda oldukça başarılı olan HasTavuk üreticileri plaket ile ödüllendirildi.

Törende konuşan Hastavuk Canlı Faaliyetler Müdürü Ümit Usta, “2023 yılının en başarılı yetiştiricilerini seçmek ve onları ödüllendirmek yaz dönemine girmemiz dolayısı ile belli hatırlatmalar yapma adına burada toplandık”diye konuştu.

Hastavuk seminerinde ödüller verildi


Balıkesir’de tavuk üretimi konusunda oldukça başarılı olan Hastavuk üreticileri plaket ile ödüllendirildi. 250 üreticinin katıldığı seminerde ilk olarak yaz aylarında kümeslerde alınacak tedbirler konuşuldu.

Aviagen firması Teknik Servis Müdürü Kifah Abutumeh

Seminerlerin ilki, Aviagen firması Teknik Servis Müdürü Kifah Abutumeh tarafından verildi. Türkiye Broyler Performans Trendleri, kümes hazırlıkları, yemleme ve suluk yönetimi konularında gerçekleşirken diğer seminer Aviagen Teknik Müdürü Ahmet Emrah Örtlek’in havalandırma, ısıtma, ideal altlık ve çevre kontrolü konularında yapıldı.

Yetiştiricinin de temas etmesi gerekiyor.


Törende konuşan Hastavuk Canlı Faaliyetler Müdürü Ümit Usta, “2023 yılının en başarılı yetiştiricilerini seçmek ve onları ödüllendirmek yaz dönemine girmemiz dolayısı ile belli hatırlatmalar yapma adına burada toplandık. 250 üreticimiz bizimle beraber. Yaz dönemi broiler, yani piliç üretimi yaparken bazı hassasiyetlere dikkat etmek gerekli. Kümes ortamında yetiştiği için mevsimsel değişikliklerden etkilenebiliyor. Yetiştiricinin de temas etmesi gerekiyor. Bir yılı bizimle geçiren üreticilerimiz bugün ödül alacak” dedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz