Fırat Üniversitesi’nde Veteriner Hekimliği Öğretiminin 181. Yılı Kutlandı..

0
5405

Veteriner Hekimliği Öğretiminin 181. Yılı Kutlamaları

Prof. Dr. Necmi ÖZDEMİR ve emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hüseyin DEVECİ, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremde hayatını kaybeden Dr. Mehmet Ali KISAÇAM ve Doç. Dr. İbrahim Ozan TEKELİ anıldı.

Türkiye’de Veteriner Hekimliği öğretiminin 181. yılı Prof. Dr. Mustafa TEMİZER konferans salonunda Üniversite Rektör Sayın Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal ÜSTÜNDAĞ, Dekan Prof. Dr. Kazim ŞAHİN, diğer fakülte dekanları, Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürü Ali KILIÇ, Elazığ Bölgesi Veteriner Hekimleri oda başkanı Cazim BULUT,  diğer kamu kurum-kuruluş müdürleri, fakültenin akademisyenleri ve öğrencilerinin katılımları ile kutlandı.

Emekli olan akademisyenlerimize plaket takdimi yapıldı..

Fırat Üniversitesi'nde Veteriner Hekimliği Öğretiminin 181. Yılı Kutlandı..

Veteriner Hekimliği Öğretiminin 181. Yılı Kutlamaları çerçevesinde bu yıl içerisinde hakkın rahmetine kavuşan Biyokimya Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Necmi ÖZDEMİR ve emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hüseyin DEVECİ, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremde hayatını kaybeden Dr. Mehmet Ali KISAÇAM ve Doç. Dr. İbrahim Ozan TEKELİ anıldı.Fırat Üniversitesi'nde Veteriner Hekimliği Öğretiminin 181. Yılı Kutlandı..

Emekli olan akademisyenlerimize plaket takdimi yapıldı. Süt koşusunda dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi. Program sonunda fakültemizin önünde süt dağıtımı yapıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz